IT, scutire impozit. Ce vrea Radu Banciu. A zis la B1 TV

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu, în ediția de miercuri seară a emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, a abordat și subiectul sectorului IT, despre care spune că este, în prezent, singurul domeniu din România care atrage străini.

„Stăm bine la IT. Dar ați văzut că IT-iștii nu sunt înghițiți de o mare parte a societății. Deși e un atu, cum are Africa de Sud diamantele în minele alea din centrul și nordul țării, așa zic eu că este pentru România acest domeniu. Pentru că România este un pol al IT-ului în Europa, iar oameni care se pricep la așa ceva vin să lucreze în România și vor veni tot mai mulți.

Este singurul domeniu, în momentul de față, unde România are meșteșugul, are toate porțile deschise. Avem 500.000 de IT-iști. Că s-au luat niște măsuri să nu mai plătească impozite, e foarte bine. Să-i întrebați pe cei din Guvern ce cred despre ei. Îi consideră ultimii oameni”, a spus Radu Banciu la B1 TV.

Acesta a continuat: „Nu li se creează acestor oameni, totuși, dincolo de câteva beneficii salariale și de impozitare, culoarul pe care s-ar putea merge. Aceasta este o meserie de viitor și, dacă la altceva nu ne pricepem și nu facem progrese în niciun fel, măcar să ne ținem de asta”.

„Sunt foarte mulți străini care vin în România pentru asta. Funcționează telecomunicațiile la noi", a mai spus Radu Banciu la „Lumea lui Banciu”.

VEZI ȘI: Radu Banciu a revenit la B1 TV, însă anunță o SCHIMBARE: "Vor fi surprinși!" Care e "marele plan"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel