ISU Dobrogea, după cazul femeii care a căzut de la balcon în timpul incendiului. Au venit cu autoscara, deși ardea subsolul unui bloc

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Cazul femeii din Constanța care a căzut de la balcon în timp ce încerca să scape din flăcările care i-au cuprins apartamentul a șocat pe toată lumea. Pompierii erau chiar în fața blocului, dar nu au salvat-o. Acum cei de la ISU Dobrogea par că și-au învățat lecția.

Un incendiu puternic a avut loc din nou la Constanţa, într-un apartament situat la subsolul unui bloc vechi. Fumul a fost observat de un vecin care a dat alarma, transmite RealitateaPlus. Din fericire, toată lumea a reușit să se autoevacueze. Pompierii au intervenit cu autoscara, deşi acest utilaj nu era necesar în această situaţie. Probabil că pompierii și-au învățat lecția, după cazul femeii căzute de la balcon care nu a putut fi salvată pentru că echipajul nu avea nici autoscară, nici saltea. 

VEZI ȘI: Incendiu într-un bloc din Constanța. Femeie care s-a aruncat de la balcon a murit

"Când au sosit colegii, au constatat ca incendiul se manifesta la o sala de la demisol. Până la sosirea colegilor, 15 persoane s-au autoevacuat.", a declarat Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt ISU Constanta. 

Un bărbat de 70 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului. Reprezentanții ISU Dobrogea au spus însă că fumul putea ajunge de la subsol la etajele superioare, iar autoscara ar fi fost necesară pentru evacuarea rapidă a locatarilor. Pompierii au constatat că incendiul ar fi pornit tot de la o lumânare uitată nesupravegheată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel