Incendiu într-un bloc din Constanța. Femeie care s-a aruncat de la balcon a murit - VIDEO

Sursă foto: ISU Constanța
Sursă foto: ISU Constanța

Un incendiu violent a izbucnit într-un bloc din Constanța.

UPDATE: Proprietara locuinței care a luat foc în orașul Constanța a murit. Primele informații arată că femeia a căzut de la etaj când a încercat să scape de flăcări pe balcon.

Un incendiu violent a izbucnit într-un apartament dintr-un bloc din Constanța. Proprietara apartamentului este grav rănită, după ce s-a aruncat de la balcon, încercând astfel să scape din flăcări. Femeia a fost preluată de un echipaj SMURD și se află în stop cardio-respirator. Rănit ar fi și soțul acesteia. Pompierii intervin de urgență cu mai multe autospeciale și încearcă să se stingă focul, transmite Agerpres. Deocamdată nu se știe de la ce a izbucnit incendiul.

"Incendiu s-a produs pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța. Este vorba despre un bloc cu 7 etaje, iar incendiul a izbucnit într-un apartament de la etajul 6. Proprietara apartamentului a sărit de la balconul apartamentului. Ea a fost preluată de urgență de un echipaj SMURD. La fața locului au fost mobilizate trei autospeciale de stingere şi o autoscară, incendiul manifestându-se generalizat, cu flacără deschisă şi degajare mare de fum. Se pare că și soțul femeii a suferit în urma incendiului.", a declarat Anca Chiriță, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel