Isărescu, audiat. Piperea: Vă zic o surpriză - update 2

Gheorghe-Piperea
Gheorghe-Piperea

Gheorghe Piperea a spus, marți, la Antena 3, cine va fi mai prezent în sala în care va avea loc audierea lui Mugur Isărescu.

„Eu sper să vină la audieri. Aud că a cerut să se țină această ședință cu ușile închise. (...) Să încerce să ne explice. O să vă dau și o surpriză: în sală va fi prezent și domnul Ilie Năstase", a spus Gheorghe Piperea, marți, într-o intervenție telefonică la Antena 3, în cadrul emisiunii „Previziuni”.

Update 1:

Mugur Isărescu a ajuns în Parlament. Tema principală a şedinţei este situaţia ROBOR, precum şi probleme în legătură cu stabilitatea financiară şi inflaţie. Daniel Zamfir precizase că Mugur Isărescu a confirmat prezenţa pentru marţi. „Vom discuta pe marginea ROBOR şi a felului în care se calculează acest indice, vom discuta pe marginea raportului pe care BNR l-a prezentat la sfârşitul anului în legătură cu stabilitatea financiară şi despre inflaţie. Va fi o zi plină, cu multe întrebări la care sunt convins că domnul guvernator va da răspuns la toate”, declarase Daniel Zamfir.

Update 2:

La ședință participă și președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, dar și Ilie Năstase.

VEZI ȘI: Maria Dumitrașcu, nou proiect la DC News: întrebări pe care nu aveți curaj să le puneți, într-o discuție sinceră cu psihologul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel