Irina Socol, REPLICĂ pentru Ana Maria Pătru

Irina Socol a dat replica pentru Ana Maria Pătru. Ea spune care ar fi fost cu adevărat relație dintre ele. 

"Cu regret constat că există persoane care nu pot să trăiască decât într-un permanent circ ieftin. Dna. Ana Maria Pătru oscilează în a mă numi când prietenă, când parte a unei conspirații. Niciuna din afirmațiile dumneaei nu este adevărată. În primul rând, nu a fost niciodată o relație de prietenie între mine și doamna Ana Maria Pătru. De la cei pe care îi numești prieteni nu ceri foloase necuvenite. Nu ceri în mod repetat. Și nu cu amenințări că, fără a-ți da bani, soarta acelora pe care tu îi numești prieteni va fi cruntă. 
Cu privire la ancheta în cadrul căreia a fost chemată azi, 27.09.2017, la DNA Ploiești, în loc să spună adevărul, dna. Pătru a ales să furnizeze informații false pentru a induce în eroare jurnaliștii și observatorii vieții publice. 
Eu vă pot spune următoarele lucruri adevărate, de a căror corectitudine sunt sigură că toți cei care privesc acest subiect se vor convinge pe parcurs," își începe Irina Socol postarea pe facebook. 

Scrisori din arest 

- Dna. Ana Maria Pătru mi-a trimis din arest 2 scrisori în care îmi solicita ajutorul constând în remiterea unei sume consistente de bani, de 300.000 euro, precum și rugămintea de a declara adevărul în legătura cu două denunțuri pe care, din proprie inițiativă, a dorit să le facă pentru a beneficia de reducerea la jumătate a unei eventuale pedepse pe care ar fi putut să o primească în primul dosar în care era cercetată.
- În acest context, dna. Pătru a formulat 2 denunțuri în care a ales să spună adevărul despre faptele dumneaei doar pe jumătate, doar cât a crezut domnia sa că îi poate ajuta pentru obținerea articolului 19, care reglementează reducerea pedepsei la jumătate, în cazul formulării unui denunț.
- Din nefericire pentru domnia sa, investigația efectuată a scos la iveală faptul ca dna. Pătru a pretins și primit sume mari de bani, de la mine, pe care a susținut că le remite mai departe altor persoane, iar in realitate acele sume de bani au rămas în posesia sa, achiziționându-și imobile la mare, la munte sau în București.
Faptul ca dna. Pătru a încercat sa evite tragerea la răspundere penală făcând un denunț mincinos este problema dânsei. Am răspuns tuturor întrebărilor care mi s-au pus și am făcut testul poligraf, pe care dna. Pătru l-a refuzat. 
Sub masca victimizării, dna. Pătru intoxică opinia publică și propagă afirmații mincinoase, în loc să explice proveniența unor bunuri de circa 1.000.000 euro.
Vă mai pot spune că nu aș fi avut această poziție publică dacă dna. Pătru s-ar fi păstrat în limitele decenței.
Vă mulțumesc," a scris Irina Socol pe contul său de socializare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel