ÎPS Teodosie, mesaj după încheierea pelerinajului la peștera Sf. Andrei: Nu ne înspăimântăm! Hristos ne-a lăsat acest testament!

ÎPS Teodosie a transmis un mesaj tuturor românilor, după încheierea pelerinajului la peșterea Sfântului Andrei.

Sfântul Andrei, când a aflat de Hristos, s-a dus imediat la fratele său. Nu voia să se bucure singur că l-a aflat pe Mesia. Așa trebuie să ne bucurăm și noi în credință. Credința e cea mai mare zestre primită de la Dumnezeu. Cu această rămânem veșnic în bucurie și în lumină. Fără credință este întuneric, chin și iad! a declarat ÎPS Teodosie.

Am spus (n.red. în predică) să avem frică de Dumnezeu și frică moderată de oameni, bine-nțeles. Cine are frică peste măsură se îmbolnăvește! Le spun tuturor românilor să fie încrezători în ceea ce le spune Biserica! Este stâlpul Adevărului,  precum spune Sfântul Apostol Pavel. Nu îi va înșela niciodată! Noi nu vom spune lucruri din auzite, din păreri! Lucrurile Lui Dumnezeu noi le împărtășim mai departe. Din acest motiv, Biserica nu va minți niciodată! a subliniat ÎPS Teodosie.

VEZI ȘI Resfințirea Crucii Eroilor de pe Vârful Caraiman. Ceremonie IMPRESIONANTĂ - VIDEO

Slujitorii bisericii suntem cei care mărturisim Adevărul și nu ne înspăimântăm de nicio amenințare! Nu ne înspăimântăm pentru că Hristos ne-a lăsat acest testament! a declarat ÎPS Teodosie, într-un interviu acordat România TV, după încheiera slujbei religioase.

VEZI ȘI Pelerinaj la peștera Sf. Andrei, fără incidente, cu respectarea măsurilor sanitare. Câți credincioși au participat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel