iPhone Xc ar putea fi noul smartphone la un preț accesibil

După lansarea de acum 4 ani al modelului iPhone 5C, s-au gândit să aducă pe piață un nou model de telefon, accesibil tuturor. Iată datele oficiale despre iPhone Xc.

iPhone 5c nu avea o carcasă din materiale premium, venea în culori diferite de negrul și albul cu care oamenii erau deja obișnuiți, dar avea totodată și un preț mai mic, scrie playtech.ro.

În prezent nu există nicio informație oficială conform Apple ar urma să lanseze un nou telefon de acest fel, dar potrivit sursei citate, iPhone Xc ar arăta destul de bine.

Potrivit designerului Martin Hajek, cunoscut deja pentru conceptele de produse Apple pe care le-a mai creat, așa arăta noul iPhone

Modelul de iPhone Xc imaginat de Hajek păstrează designul inspirat de 5c, cu plastic lucios, dar și cu o paletă de culori aprinse. Totodată, telefonul vine și cu noul ecran pe care iPhone X îl are, dar și cu sistemul de camere foto duble.

Un astfel de smartphone ar avea câteva avantaje față de unul din modelele flagship. Plasticul nu ți-ar mai da palpitații atunci când telefonul îți cade pe spate. În plus, un asemenea smartphone ar fi ceva mai ieftin, având în vedere că materialele ar fi mai ieftine și că specificațiile ar fi și ele ceva mai scăzute decât ale unui iPhone X.

Sursa foto: idrop news.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel