OFERTĂ Apple. Ce anunț au făcut oficialii companiei

Compania Apple se află în mijlocul unui scandal global care se învârte în jurul iPhone-urilor lente, astfel că acum încearcă să își spele păcatele prin diferite oferte atrăgătoare.

Zilnic Apple se confruntă cu procese intentate, după ce oficialii americani au recunoscut faptul că micșorează frecvența de lucru a procesoarelor din iPhone, informează playtech.ro. Argumentul acestora a fost că prin această metodă, ajută telefoanele vechi să nu se mai închidă din senin, însă foarte multe persoane sunt ferm convinse că de fapt aceasta a fost o practica agresivă de marketing. 

Apple te convingea că telefonul tău a devenit inutilizabil, astfel trebuia înlocuit cu unul nou și mai scump

Această practică nu a vizat doar modele de telefoane vechi precum iPhone 5, 5S sau chiar 6, ci chiar și modelele mai noi precum iPhone 7 și 7 iPhone 7 Plus care au fost lansate anul trecut. S-a putut constata încetinirea acestora odată cu lansarea IOS 11.2. Cei de la Apple au spus că frecvența de lucru a procesorului din iPhone scade proporțional cu uzura bateriei din aparat. Astfel, dacă îți schimbi bateria, smartphone-ul tău ar trebui să fie la fel de sprinten ca în prima zi după achiziție.

Oficialii Apple au publicat un comunicat pe site-ul oficial. În același document, ni se comunică faptul că bateriile de la iPhone vor fi înlocuite cu 29 de dolari în următoarea perioadă pentru doritori, o reducere semnificativă de la prețul standard de 79 de dolari.

Apple se apără și spune că nu vor face acțiuni intenționate asupra telefoanelor

"Nu am făcut și nu vom face niciodată ceva pentru a micșora intenționat durata de viață a niciunui produs Apple și nu am face ceva pentru degradarea experienței de utilizare pentru a forța clienții să-și facă upgrade.", au declarat oficialii Apple.

Așadar, Apple și-au cerut scuze pentru confuzia creată, dar au explicat că gestul lor este unul care nu face decât să ajute utilizatorii de telefoane vechi să le folosească mai mult, în contextul în care bateriile uzate nu mai sunt capabile să ofere suficient curent unui procesor pentru ca acesta din urmă să funcționeze la fel ca în prima zi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel