iPhone 5S va ajunge piesă de muzeu

Un iPhone 5S urmează să ajungă la un muzeu datorită unui regizor care s-a angajat să facă un film cu ajutorul acestui model de smartphone.

În prezent, iPhone a reușit să se bucure de un real succes mulțumită calității sale foto-video, de aceea, mulți regizori renumiți și diferiți creatori de film independenți s-au folosit de aceste telefoane pentru realizarea filmelor și serialelor de succes, atât în străinătate, cât și în România.

Primul lung metraj realizat cu un iPhone 5s a fost "Tangerine", care a atras atenția Academiei Americane de Film, notează playtech.ro. Ulterior, iPhone 5S a fost folosit și de către regizorul și scenaristul Sean Baker și urmează să fie unul dintre obiectele cele mai de preț în primul muzeu al Academy of Motion Pictures Arts and Sciences.

Lung metrajul "Tangerine" a fost prezentat pentru prima oară la Festivalul de Film de la Sundance din Statele Unite

Pelicula a făcut înconjurul lumii datorită modului creativ în care a fost filmată. Pe lângă trei smartphone-uri iPhone 5S care au fost folosit pentru captura video la calitate full HD, regizorul a utilizat o aplicație de opt dolari intitulată Filmic Pro.

Cum iPhone 5S nu venea cu stabilizare optică de imagine, acesta a fost ancorat într-un mecanism steadicam, fiind folosite o serie de lentile anamorfic de la Moondog Labs, care la momentul respectiv erau în stadiu de prototip, au fost atașate obiectului de la iPhone.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel