Ionuț Rusu și George Tănase, după eliminarea din competiția America Express: "E un nou pas pentru viața noastră de acasă" / "Am câștigat foarte mult"

Ionuț Rusu și George Tănase au părăsit aseară competiția America Express. Cei doi au făcut câteva declarații după eliminare.

Ieri seară, la America Express, cursa pentru ultima șansă a adus finalul aventurii pe Drumul Soarelui pentru Ionuț Rusu și George Tănase, care au părăsit competiția în aplauzele celorlalte echipe. A fost o seară încărcată de emoții, după o cursă în care Ionuț și George au concurat cu Ada și Tony Galeș, de-o parte, și Laura Giurcanu și Sânziana Negru, de cealaltă parte.

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:28 – 24:05, ediția de aseară America Express a fost lider de audiență pe segmentul de public comercial. Astfel, reality show-ul a obținut, pe tronsonul publicului urban cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 6.3 puncte de rating și o cotă de piață de 23.7%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 6.2 puncte de rating și o cotă de piață de 23.4%. În minutul de aur 21:47, emisiunea a fost urmărită de aproape 1,2 milioane de telespectatori.

Aseară, concurenții s-au adunat la careu în orașul Ambato pentru a afla clasamentul întrecerii anterioare – ultimele două echipe, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, dar și Ionuț Rusu și George Tănase s-au aliniat la startul cursei pentru ultima șansă. Lor li s-au alăturat Ada și Tony Galeș, echipa votată de ceilalți după o serie de momente tensionate la careu. A urmat o competiție cu aer festiv, care a celebrat tradiția orașului Ambato, recunoscut pentru Festivalul Florilor și Fructelor, organizat aici încă din 1951. Cele trei echipe au plătit tribut Zeului Soare organizând propriul festival, iar concursul a culminat cu decorarea carelor alegorice și defilarea multicoloră în pași de dans, de la care nu au lipsit reginele autohtone ale acestor manifestări. 

"Mă va schimba experiența asta"

Întreaga sărbătoare nu a prevestit, însă, și un verdict favorabil pentru echipa de pe ultimul loc. Ionuț Rusu și George Tănase au părăsit aseară competiția, după ce Irina a dezvăluit soarele roșu din cufăr, despărțirea de celelalte echipe aducând multe emoții și îmbrățișări cu lacrimi la careu. ”Ne-am fi dorit foarte mult să mergem mai departe, dar poate e un nou pas pentru viața noastră de acasă. Până la urmă, nu destinația contează, ci drumul. Iar noi am făcut parte din acest drum”, a declarat George. ”Cred că plecăm amândoi mai fericiți decât am venit. Am câștigat foarte mult cu această competiție. Mă va schimba experiența asta, chiar mă va schimba”, a spus Ionuț. Aventura de pe Drumul Soarelui continuă sămbăta aceasta, de la ora 20:00, cu o incursiune fascinantă printre triburile amazoniene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel