Ionuţ Botnaru s-a retras din concursul pentru șefia DNA

DNA
DNA

Procurorul Ionuţ Botnaru s-a retras din concursul pentru șefia Direcției Naționale Anticorupție.

Procurorul Ionuţ Botnaru s-a retras din concursul pentru șefia Direcției Naționale Anticorupție (DNA), a anunțat, joi, ministrul Justiției, la finalul audierii unui alt candidat pentru acest post, respectiv Camelia Elena Grecu, în cursa pentru scaunul de șef la DNA rămânând patru persoane.

„Am aflat un anunț de informare din partea domnului Botnaru în sensul că și-a retras candidatura pentru funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție”, a spus ministrul Justiției, Cătălin Predoiu. Ionuţ Botnaru este procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, transmite Mediafax.

Joi au fost audiați trei candidați care aspiră la funcția de șef al DNA

Joi, la sediul Ministerului Justiției, au fost audiați trei candidați care aspiră la funcția de șef al Direcției Naționale Anticorupție. Este vorba despre Mariana Alexandru, Crin-Nicu Bologa și Camelia Elena Grecu. La ora 16.30, este programată intervievarea lui Călin Nistor, actualul șef al DNA.

Interviurile pentru funcțiile de conducere din Ministerul Public au început marți. Astfel, în fața comisiei au ajuns, marți și miercuri, candidații pentru fotoliul de șef al Parchetului General. Joi este rândul celor care vor să fie șefi peste parchetul anticorupție, iar vineri se vor prezenta procurorii care vor să conducă DIICOT. Este vorba despre Teodor Niţă, Ioana Bogdana Albani, Elena-Giorgiana Hosu, Viorel Badea și Daniel Horodniceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel