Ionuț Cristache: Premiul pentru imbecilul verii se acordă...

Ionuț Cristache
Ionuț Cristache

Un brăilean a rămas cu mașina blocată pe malul mării în Vama Veche. Ionuț Cristache spune că individul merită cu prisosință premiul pentru "imbecilul verii".

".. siiiiiiii premiul "imbecilul verii"(desi e abia la inceput) se acorda acestui cocalar din Braila! Aplauze!" a scris Ionuț Cristache pe contul său de socializare. 

 (w670) sursa foto

În aceasta dimineață, un brăilean rămas blocat cu mașina 4x4 pe malul mării, în Vama Veche, iar valurile tot mai mari trăgeau autoturismul spre larg. Cu toate că oamenii de pe plajă i-au sărit în ajutor, nimic nu părea să scoată mașina la mal. După mai bine de jumătate de oră de efort susținut din partea tuturor, au reușit să scoată mașina din apă.

Cei care au sărit să ajute, spun că individul nici măcar nu le-a mulțumit. Poliția s-a autosesizat deja, iar bărbatul care a dat startul "aroganțelor" în acest sezon estival în Vama Veche riscă o amendă de 20 000 lei. 

Cazuri celebre, cu repetiție 

Cu toate că amenda este uriașă, nu există an fără ca vreun autoturism să intre pe plajă. Anii trecuți un taximetrist și-a dus clientul printre șezlonguri până la umbrelă. În alt an, la Costinești șoferul unei mașini de teren a călcat pur și simplu două persoane care stateau pe plajă și se bronzau.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel