Ionela Prodan a murit. Adrian Năstase, amintire cu artista, de la Spitalul Floreasca

Adrian Năstase a rememorat câteva dintre momentele frumoase cu Ionela Prodan. Una dintre cele mai frumoase amintiri pe care o are este de ziua lui, la Spitalul Floreasca.  

Iată mesajul lui Adrian Năstase: 

"A murit Ionela Prodan. O mare artistă, un om extraordinar, un suflet deosebit, o prietenă. Prezentă tonică. O voce puternică ce nu acceptă compromisuri.

Mi-o aduc aminte de la reuniunile departamentelor PSD, unde punea întrebări oneste, adeseori stânjenitoare. Mi-o aduc aminte din campaniile electorale, mai ales din zona Olteniei. Mi-o aduc aminte din zecile de convorbiri telefonice, în care își arată nemulțumirea pentru ceea ce se întâmplă în jur. Mi-o aduc aminte, în apartamentul ei, vorbindu-mi despre credința și despre suferința, despre viață, despre călătorii, despre fiicele ei.

Dar, mai ales, păstrez în amintire imaginea ei – așa cum am văzut-o la televizor – din ziua de 22 iunie 2012, când, îmi povestea Andrei, a venit în fața spitalului Floreasca, unde mă aflăm la reanimare, pentru a-mi spune, cu mulți alți prieteni, „La mulți ani!”.

Odihnește-te în pace, Ionela!" a scris fostul premier pe blogul său.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel