Ionel Petre (ALDE): Război politic grotesc. Trist este că românii sunt debusolați, dezamăgiți, neinformați și împărțiți

Ionel Petre (ALDE): Război politic grotesc. Trist este ca românii sunt debusolați, dezamăgiți, neinformați și împărțiți  /  Sursă foto: Guvernul României
Ionel Petre (ALDE): Război politic grotesc. Trist este ca românii sunt debusolați, dezamăgiți, neinformați și împărțiți / Sursă foto: Guvernul României

Ionel Petre, vicepreședinte ALDE, a avut o poziție față de ultimele evenimente politice din România.

Ionel Petre, vicepreședinte ALDE, a transmis un mesaj în care atrage atenția asupra faptului că politicienii nu se concentrează pe problemele reale ale românilor, ci pe un „război politic grotesc“:

„România, prizonieră între disputele din guvern și campania internă a PNL.

Asistăm în ultima perioadă la un război politic grotesc din care singura victima certa este chiar țara. Guvernanților nu le pasă de investiții, nu vor da audă agricultură, de păduri sau calitatea aerului, de educație sau sănătate, de valori naționale sau bunăstarea oamenilor, de fapt, nu le pasă de România. Unica lor grijă este să se poziționeze politic, să-și atingă scopurile meschine și să-și satisfacă interesele de grup.

Trist este ca românii sunt debusolați, dezamăgiți, neinformați și împărțiți. Dacă cei care ne conduc nu realizează faptul ca suntem pe marginea prăpastiei economice, măcar poporul să realizeze și ia atitudine. Copiii noștri sunt importanți, sănătatea noastră este prioritară, liniștea și siguranța noastră primează!

Oameni buni, treziti-vă! Fiecare dintre noi este important și vrem să fim tratați ca atare!“, a scris Ionel Petre pe Facebook.

Dedesubturile menținerii lui Florin Cîțu la Guvern. Chirieac: De șase luni mă întreb acest lucru

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Bogdan Chirieac a vorbit despre mizele care stau la baza deciziei BPN al Partidului Național Liberal de a-l susține în continuare pe Florin Cîțu în fruntea Guvernului României:

„Depinde exclusiv de dorința președintelui Klaus Iohannis. Ce ați văzut în BPN-ul de astăzi a fost o butaforie. Deci, PNL a votat în unanimitate fiindcă aceasta este dorința președintelui, ca domnul Cîțu să rămână acolo. Domnul președinte Iohannis a dat un semnal determinant atunci când a acceptat cererea de demitere a așa-zisului ministru, Stelian Ion, de la Justiție. Acela a fost semnalul evident, clar pentru PNL, că președintele îl susține pe premierul Florin Cîțu.  Nu mă întrebați de ce îl susține, pentru că de șase luni nu pot să înțeleg acest lucru.

Președintele este cel atacat. Nu e atacat premierul Cîțu, ci președintele. Mă îndoiesc că tot USR-ul gândește la fel, pentru că, iată, are și multe personalități absolut în regulă. USR-ul a încercat să pună mâna pe Justiție pe ușa din spate, prin numirea procurorilor în Parchetele determinante, care au avut un rol fundamental în izbucnirea războiului româno-român cu consecințele pe care le știm.“, a precizat, la Antena 3, analistul politic Bogdan Chirieac (citește AICI).

Președintele Iohannis a SEMNAT decretul de revocare al lui Stelian Ion

Președintele Klaus Iohannis a primit cererea de revocare a ministrului Stelian Ion și a semnat-o, înlocuindu-l cu Lucian Bode. 

Premierul Florin Cîţu a anunţat, miercuri seara, că a transmis preşedintelui Klaus Iohannis cererea de revocare din funcţie a ministrului Justiţiei, Stelian Ion.

"Am luat o decizie necesară. Acum câteva minute am trimis preşedintelui României cererea de revocare din funcţia de ministru al Justiţiei a domnului Stelian Ion. Nu voi accepta în Guvernul României miniştri care să se opună modernizării României. Stelian Ion este un ministru care nu a reuşit să se impună în coaliţie, nu a reuşit să îşi ducă la bun sfârşit proiectele. De exemplu, desfiinţarea Secţiei Speciale, care nici după opt luni de mandat nu a fost desfiinţată", a afirmat Cîţu, într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Victoria (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel