Ionel Arsene: Țineți minte și vă temeți- 6 decembrie. Adevărul iese la lumină!

Ionel Arsene
Ionel Arsene

Ionel Arsene, liderul PSD Neamț, face acuzații grave cu privire la lemnul din pădurile României. 

”În activitatea de campanie electorală, în deplasările în județ, nu am avut cum să ignor imaginile dureroase cu camioanele încărcate cu bușteni din pădurile noastre, curgând șiroaie către fabricile cu nume strâmbe și greu de pronunțat. Este o realitate supărătoare, tristă, o agresiune continuă asupra moștenirii pe care ne-au lăsat-o cu atâtea sacrificii înaintașii noștri. Aceste defrișări și exportul de materii prime trebuie să înceteze! Este de neiertat ce face guvernarea liberală, care a avizat triplarea în acest an, față de anul 2019, de aprobări și avize de defrișare a pădurilor Neamțului.

Țări precum Austria, Franța, până și Albania, au interzis astfel de activități criminale asupra naturii. Se impune ca România să procedeze în aceeași măsură și să protejeze natura, să se opună defrișărilor, să se opună eroziunilor și viiturilor, să lupte împotriva dispariției speciilor și faunei generate de aceste defrișări și tăieri haotice, absurde, lacome, abuzive.

Liberalii au dat ca descreierații aprobări de defrișare. Îi somez să înceteze și îi fac vinovați de „avântul“ corupt și vorace din acest an, în care s-a tăiat în județul Neamț mai mult decât s-a defrișat din 2010 încoace. Ce vreți voi, Cozmanciuc, Țapu și toată gașca voastră leproasă, să defrișați tot Neamțul, până în 6 decembrie, când vor avea loc alegerile parlamentare?

Nu vă temeți de oameni și de mânia lor, dar măcar de v-ați teme de supărarea cerurilor, pentru că permiteți, încurajați și ascundeți jaful acesta. De pe vremea PDL-ului nu s-a mai văzut asemenea haiducie silvică. N-am crezut că-mi va fi dat să mai văd așa ceva. Voi ați întrecut și PDL-ul, încât aceia par hoți de găini pe lângă voi. Sunteți tâlhari organizați ziua în amiaza mare. O bandă de tâlhari, aia sunteți! Vă fac responsabili pentru jaful silvic mercantil și rapace din anul 2020. Ați permis la Neamț cele mai mari defrișări din istorie. Nimeni nu a mai făcut atâta rău județului nostru! Voi nu puteți fi numiți oameni! Țineți minte și vă temeți: 6 decembrie. Adevărul iese la lumină!” a scris Ionel Arsene, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel