Ionel Arsene: Pregătiri pentru Târgul de Crăciun la Neamț

Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, anunță deschiderea Tărgului de Crăciun.

Pe 17 decembrie, Consiliul Județean Neamț, prin Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, în parteneriat cu administrația locală și Camera de Comerț și Industrie Neamț, va deschide a V-a ediție a Târgului de Crăciun la Neamț, eveniment care a devenit o tradiție în județ, fiind așteptat atât de către locuitori, cât și de turiștii care aleg să vină în zona noastră pentru a se bucura de momente deosebite în preajma Crăciunului și Anului Nou.

Începând cu 17 decembrie și până pe 2 ianuarie 2022 îi așteptăm pe toți cei dornici de a se bucura de atmosfera de Crăciun, de colinde ce vor răsuna pe tot Platoul Curții Domnești, de mâncare tradițională care se va găsi în căsuțele de la târg și nu în ultimul rând de spectacole ce vor fi susținute de ansambluri și tinere talente locale, care vor ura și colinda publicul! Nu va lipsi nici Căsuța lui Moș Crăciun, care îi va aștepta pe copii pentru a participa la diverse ateliere de creație, sub îndrumarea unor specialiști!

Foto: Facebook Ionel Arsene

Mă număr printre cei care așteaptă deschiderea târgului, pentru că iubesc frumusețea și farmecul Sărbătorilor de Iarnă, cu obiceiurile specifice, îmi place să ascult colinde și să admir brazi împodobiți!

Acum aștept să văd chipuri fericite, care se vor plimba în zona Curții Domnești, prin zona mirifică a Târgului de Crăciun la Neamț, și fețe zglobii de copii ce se vor distra pe partinoar!, a scris președintele PSD al Consiliului Județean Namț pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel