Ionel Arsene: Dragi nemțeni, vă aștept, vineri, la Târgul de Crăciun la Neamț!

Foto: Facebook Ionel Arsene
Foto: Facebook Ionel Arsene

Ionel Arsene, președintele PSD al Consiliului Județean Neamț, are o invitație pentru locuitorii  județului.

"Evenimentul care s-a dovedit a fi cel mai așteptat de peste an se deschide la Curtea Domnească din Piatra-Neamț peste numai trei zile, urmând a funcționa în perioada 17 decembrie - 2 ianuarie 2022. Intrarea va fi liberă atât pentru cei vaccinați cât și pentru cei nevaccinați, deoarece de Sărbătoarea Nașterii Domnului bucuria este a tuturor.

Consiliul Județean Neamț, în parteneriat cu Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, administrația locală și Camera de Comerț și Industrie Neamț, organizează un eveniment pentru toți nemțenii și pentru cei care aleg să petreacă frumoasele sărbători în zona noastră.

Muzica de fundal specifică acestei perioade, programele artistice susținute de către artiști locali, patinoarul, mâncarea tradițională, vinul fiert, ceaiurile cu scorțișoară și alte arome, toate vor crea zile și seri de neuitat, în minunata lume a Târgului de Crăciun la Neamț.

Vă așteptăm să trăiți magia sărbătorilor de iarnă printre mii de luminițe, brad împodobit, atmosferă de neuitat! Să vină Crăciunul! În județul Neamț pregătirile sunt gata!", este mesajul președintelui PSD al CJ Neamț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel