Ionel Arsene: Sentinţă DEFINITIVĂ. Aşteptam de 9 ani!

Ionel Arsene
Ionel Arsene

Ionel Arsene, președintele Consiliului Judeţean Neamț, transmite un mesaj despre o hotărâre defitivă a instanţei într-un dosar important. 

"Sentință definitivă și irevocabilă: trupul județului Neamț nu va fi schilodit la granița cu orașul Gheorghieni!

Astăzi ni s-a făcut o dreptate pe care o așteptam de 9 ani: Cheile Bicazului au fost și rămân ale județului nostru, așa cum a pledat dintotdeauna Consiliul Județean Neamț, parte în proces din proprie inițiativă, pentru a sprijini comuna Bicaz Chei în acest litigiu! Sentința definitivă și irevocabilă de la Curtea de Apel Ploiești stabilește clar că granița dintre județul nostru și Harghita va fi cea care a fost dintotdeauna și circa 700 de hectare de teren, revendicate pe nedrept, rămân ale comunei Bicaz Chei.

Am avut mereu și îmi păstrez încrederea în justiția română și în acuratețea magistraților! Au fost niște ani grei în care s-au dus lupte în instanțele de judecată, s-au administrat probe, s-au purtat corespondențe îndelungate, dar, ca de fiecare dată, adevărul a ieșit la suprafață!

Îi felicit pe toți cei implicați în obținerea sentinței de astăzi - reprezentanții comunei Bicaz Chei și OCPI Neamț, pe doamna Daniela Soroceanu - care a promovat recursul câștigat astăzi în perioada cât a fost prefect, juriștilor din Consiliul Județean! Datorită lor, de acum, sute de familii de nemțeni nu mai trăiesc cu teamă și emoție că și-ar pierde terenurile, pentru că, iată, li s-a făcut dreptate!", a anunţat Ionel Arsene într-un mesaj publicat pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel