Ion-Ovidiu Pânișoară, detalii despre noua provocare lansată românilor: Comunicarea eficientă

Un renumit specialist în Științele Educației, motivat de succesul pe care l-a avut în rândul publicului cărțile sale în care a dezbătut comunicarea eficientă în societatea actuală, oferă românilor un suflu nou cu un alt volum în care propune o platformă pentru reflecție și construcție personală.

Profesorul universitar universitar Ion-Ovidiu Pânișoară de la Universitate București, doctor în Științe ale Educației, convins că mai mult decât oricând omul modern are nevoie să îl înțeleagă pe celălalt dincolo de cuvinte și apoi să poată să facă totul ca să-l convingă, a scos o nouă carte, cu ajutorul editurii Polirom, în care sunt aspecte pentru fiecare treaptă de dezvoltare: personală (pentru fiecare dintre noi pentru că viața este un proces de comunicare) și profesională (pentru cei care fac din comunicare o profesie, de la specialiștii în comunicare la profesori, de la manageri la medici, avocați).

Despre această a patra ediție a volumului "Comunicare eficientă" vorbește cu mult entuziasm chiar autorul: "Astăzi ne aflăm în fața unei noi provocări: ediția a IV-a a volumului nostru. Am păstrat toate elementele consistente și utile pentru înțelegerea unui fenomen atât de greu de cuprins în niște tipare obișnuite cum este comunicarea. Dar am adăugat suplețea necesară unor texte, am adus idei noi, am propus o mai bună platformă pentru reflecție și construcție personală. Veți regăsi în text casete cu idei, exerciții noi, aspecte provocatoare care să vă ducă dincolo de ideile prezentate.  Am pus un accent important pe elementele care au fost centre de interes aparte în cursurile pe care le țin la universitate și în mediul privat: comunicarea nonverbală și tehnicile de persuasiune. (...)

Un alt accent important a fost pus pe metodele de interacțiune educațională. (...) Comunicarea eficientă a fost alături de cititorii ei de la prima ediție. O face și acum aducând un suflu nou într-un domeniu în care există multe contribuții, dar o viziune de ansamblu este utilă. Și va rămâne altături de cititorii ei oferindu-le o deschidere spre utilizarea eficientă a comunicării spre atingerea succesului: personal, profesional și social", dezvăluie profesorul universitar Pânișoară. 

Părinți de succes: Strategia aplicării standardelor de performanță

Întrucât, fiecare dintre noi suntem o sumă a tuturor interacțiunilor pe care le-am avut în trecut și pe care o să le avem în viitor, suntem o parte din toți aceia cu care ne-am întâlnit în viață și care și-au pus amprenta asupra modului nostru de a înțelege lumea: părinți, dascăli, prieteni, necunoscuți..., practic, deoarece comunicăm dintotdeauna, nu trebuie uitat că, totuși, comunicarea se învață, fiind un proces prin care poți trece de la simpla comunicare la comunicarea eficientă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel