Ion CRISTOIU: Serviciile, presa și autoritățile au reacționat catastrofal în scandalul Turcescu

Ion Cristoiu a declarat, luni seară, la Realitatea Tv, cu privire la dezvăluirile făcute de Robert Turcescu, că atât serviciile secrete, presa, cât și autoritățile statului "au reacționa catastrofal", în acest caz.

"Trei entități din România au reacționat catastrofal. Serviciile că nu au spus nimic și nici nu își dau seama ce lovituri primesc prin asta, presa, că nu trebuia să îl creadă pe Robert pe cuvânt și autoritățile, șeful statului sau, în absența lui, premierul României, dar nu cum a făcut Victor Ponta (...) Atunci când un jurnalist, de talia lui Robert Turcescu, un mare gazetar, o vedetă, vine și spune că a fost ofițer acoperit, fără nicio dovadă, normal era ca toate serviciile să reacționeze și să spună. Să spună nu, dacă chiar era, și dacă era o fantezie, să spună că bate câmpii. Ponta, iresponsabilul României, iar a bătut câmpii", a spus Ion Cristoiu.

Citește și: MIRCEA BADEA-ROBERT TURCESCU PROCES. Decizia lui Mircea Badea după ce Robert Turcescu a spus că a fost ofițer acoperit

Ion Cristoiu spune  că nimeni din presă nu a verificat cele declarate de Robert Turcescu.

"Nimeni, de astăzi, din presă, nu a verificat. Ofițerul acoperit nu se duce și ia livrete. V-am spus data trecută, ofițerul sub acoperire poate folosi acoperirea de jurnalist, însă nu există în istoria lumii un ofițer sub acoperire, jurnalist bun ca Robert. Acoperirea de ofițer poate să fie de balerină, de jurnalist, dar nu înseamnă că, în profesia lui, atinge performanța lui Robert Turcescu (...) Robert Turcescu a prezentat faptul că a fost ofițer acoperit, care pe mine m-a lăsat cu gura căscată (...) Ce a făcut, de a facut căința asta?(...) A făcut o spovedanie de om care a aruncat în aer un autobuz cu copii... Am făcut cu el zeci de emisiuni. Nu mi s-a părut, în niciun moment, că vrea să mă manipuleze", a mai spus Ion Cristoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel