Ion Cristoiu, război cu Alina Mungiu Pippidi. "Semn că Neamțul e pericolul real"

Jurnalistul Ion Cristoiu este într-un nou război cu Alina Mungiu Pippidi. Vine după ce Alina Mungiu Pippidi l-a acuzat pe Ion Cristoiu că a fost pus de servicii să-l atace pe Klaus Iohannis. 

Ion Cristoiu scrie, pe blogul său, că Alina Mungiu Pippidi "publică în ziarul arestatului Dan Adamescu ceva care se vrea un text, dar care nu e, ca de obicei, decît expresia frustrării că bărbații trec pe lîngă ea întorcînd capul într-altă parte.  Am avut și am obiecții în privința lui Klaus Iohannis, toate izvorîte din felul jegos în care l-a lucrat pe Crin Antonescu".

VEZI și: Val Vâlcu laudă un text al Sorinei Matei, cu o observație esențială

Ion Cristoiu adaugă că Alina Mungiu Pippidi "găsește următoarea explicație faptului că nu cad în fund de admirație la ivirea Neamțului dîmbovițat: "Mai văd și pe dl Cataramă, reactivat de servicii la fiecare alegeri, atacînd pe Iohannis, pe dl. Cristoiu la fel, și îmi e destul, că de douăzeci de ani acești indicatori nu greșesc, dacă sînt ei puși să atace pe unul, acela e pericolul real". Care va să zică, m-au pus serviciile să-l atac pe Klaus Iohannis, semn că Neamțul e „pericolul real", pentru că de douăzeci de ani, pe cine atac eu (inclusiv pe Alina Mungiu Pippidi), e tot ce are mai valoros națiunea. Măi, să fie!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel