Ion Cristoiu: Klaus Iohannis nu reuşeşte

După fuziunea PNL și PDL,  Ion Cristoiu a precizat că cel mai probabil această alianță "nu va ţine". "Cred că va merge până la prezidenţiale", a spus Cristoiu. Acesta a vorbit însă şi despre cei doi posibili candidaţi la prezidenţiale, spunând că a fost dezamăgit de prestaţia lui Klaus Iohannis.

"Cred că acum un an sau poate chiar mai devreme PNL făcea acelaşi lucru cu PSD. Nu ştiu felul în care se vor lipi cele două electorate. Fuziunea nu va avea loc. Cred că va merge până la prezidenţiale. Cătălin Predoiu este foarte bun orator.

Cătălin Predoiu, pe care nu-l ştiam ca orator, a fost extraordinar şi prin idei. Klaus Iohannis a citit o hârtie. A fi om politic şi a veni în faţa unei mulţimi cu o hârtie... Ce e mai grav, cred că avea şi aplaudaci aranjaţi. Nu reuşeşte. Îmi pare rău. Deocamdată domnul Iohannis este o icoană", a spus jurnalistul Ion Cristoiu la realitatea TV.

Citește și: Ion Cristoiu, război cu Alina Mungiu Pippidi. "Semn că Neamțul e pericolul real"

Reprezentanţii PDL şi ai PNL au aproabt sâmbătă, în unanimitate, într-un congres comun, protocolul de fuziune prin contopire dintre PDL şi PNL şi statutul noului partid.

Protocolul de fuziune prin contopire între PNL şi PDL prevede că partidul rezultat se va numi PNL, iar semnul partidului este o săgeată în cerc cu 12 stele şi denumirea PNL, ansamblu într-n pătrat cu colţurile rotunjite.

Până la următoarele alegeri în termen, PNL va funcţiona confortm dispoziţiilor tranzitorii din statutul noului partid.

Candidatul la funcţia de preşedinte al României va fi desemnat de la unul dintre cele două partide, iar candidatul la funcţia de prim-ministru va dfi desemnat de către celălalt partid.

Citește și: Ion Cristoiu, despre Victor Ponta: Un golănaș

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel