Ion Cristoiu, despre Victor Ponta: Un golănaș

Ion Cristoiu a comentat afirmația premierului Victor Ponta potrivit căruia cel mai puternic contracandidat la Președinție ar fi fost Crin Antonescu.

"Într-adevăr, singurul candidat capabil să-l bată pe Victor Ponta era Crin Antonescu. Și nu numai pentru că-l știe pe Victor Ponta pînă la ultima suflare plagiată, dar și pentru că, prin contrast cu Crin Antonescu, Victor Ponta s-ar fi dezvăluit puternic drept ceea ce este: Un golanaș", a scris  Ion Cristoiu, pe blog.

Citește și: Cristina Pocora: Victor Ponta l-a plagiat, la virgulă, pe Adrian Năstase. Urmează Traian Băsescu?

Aprecierea lui Ion Cristoiu a venit la câteva ore după ce Victor Ponta a făcut referire la faptul că prin renunțarea candidaturii lui Crin Antonescu  la prezidențiale i s-a luat o "piatră de pe inimă".

"Dacă mă întrebaţi strict la nivel personal, şi poate nu-i nevoie să dau multe detalii, cu siguranţă, cel mai dificil contracandidat al meu ar fi fost Crin Antonescu. De ce mi-ar fi fost cel mai dificil? În primul şi în primul rând pentru că mi-a fost prieten şi mi-e greu să mă lupt cu, chiar dacă nu mai suntem, acum, mi-e greu să mă lupt cu oameni care mi-au fost apropiaţi. Deci, din acest punct de vedere, ca să zic aşa, decizia recentă a PNL mi-a luat o piatră de pe inimă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel