Cristina Pocora: Victor Ponta l-a plagiat, la virgulă, pe Adrian Năstase. Urmează Traian Băsescu?

Cristina Pocora
Cristina Pocora

Cristina Pocora, fostă purtătoare de cuvânt a PNL, îl acuză pe premierul Victor Ponta, că în urmă cu doar câteva zile, l-a plagiat, la virgulă pe fostul premier Adrian Năstase. 

Cristina Pocora a scris, pe blogul său, că premierul profită de internauți pentru a-i da teme de campanie pentru alegerile prezidențiale. Fosta purtătoare de cuvânt a PNL adaugă că din cauză că "poporul nu-i potolește pofta de "inspirație", premierul "copy-paste" l-a plagiat total până și pe mentorul său, Adrian Năstase. Zilele trecute, bătându-se cu pumnul în piept pentru originalitate, Victor Ponta a lansat propaganda ieftină „microbuze pentru școlile din mediul rural". Proiectul este "inspirat" la virgulă, dintr-o acțiune similară a fostului premier pesedist Adrian Năstase". 

Parteneriatul Traian Băsescu-Victor Ponta. Adriana Săftoiu, dezvăluiri

Cristina Pocora continuă: "Așa că mă întreb până unde va merge, domnul premier "copy- paste"? Să-l copieze până și pe Băsescu? Pardon, pe acesta l-a copiat, deja, de prea multe ori. Să-i trimită "originale" bilețele de dragoste soției din "Luceafărul"? N-ar mai mira pe nimeni! Să-și asume "Cățelușul șchiop" ca poezie de "noapte bună"? N-ar mai mira pe nimeni! N-ar mai mira pe nimeni nici dacă Victor Ponta ar spune că el a construit, de fapt, Turnul Eiffel! Ar mira, însă, pe toată lumea, dacă ar lua o singură măsură pentru cetățean și nu pentru folosul personal!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel