Ion Cristoiu, audiat în dosarul lui Kovesi

Ion Cristoiu, audiat în dosarul lui Kovesi
Ion Cristoiu, audiat în dosarul lui Kovesi

Jurnalistul Ion Cristoiu a fost audiat în dosarul Laurei Codruța Kovesi.

Ion Cristoiu a fost audiat în dosarul Laurei Codruța Kovesi pentru a da explicații cu privire la poza depusă de Sebastian Ghiță ca probă în dosarul Laurei Codruța Kovesi, de la Secția de investigare a magistraților.

Este o fotografie foarte importantă, am și precizat în declarația mea de martor, în care doamna Codruța Kovesi stă pe o laviță din lemn a domnului Sebastian Ghiță și se pozează împreună cu fosta soție a domnului Ghiță și cu socrul. În spate sunt niște butoaie. Nu este o fotografie furată, surprinsă de cineva. Este o fotografie de tip selfie. Ea a fost invitată de membrii familiei să facă o poză și a acceptat. Este o fotografie care arată relații apropiate de familie., a declarat Ion Cristoiu.

Jurnalistul a continuat: Vă dau o știre. Doamna Kovesi spune că nu a fost acasă deoarece este la Budureasa. Este crama lui Ghiță. La acea petrecere de ziua de naștere a domnului Sebastian Ghiță, doamna Kovesi nu a fost oficial, a stat până la sfârșitul petrecerii. Domnul Ghiță spune că a stat până la sfârșitul petrecerii. Mi-a spus că au petrecut pentru că fostul socru era DJ. Este audiată și fosta soție care poate să confirme

Vezi și: Judecător: "Am primit un PLIC de la DNA. Ce să facem cu el?" Dan Chitic: O premieră absolută

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel