Judecător: ”Am primit un PLIC de la DNA. Ce să facem cu el?” Dan Chitic: O premieră absolută

Dosar
Dosar

Un judecător a făcut public faptul că a primit de la DNA un plic cu mențiunea confidențial. 

Scene incredibile în instanță. Judecătorul Ștefan Pistol le-a adus la cunoștință avocaților că a primit de la DNA un plic cu mențiunea confidențial, destinat completului de judecată. Procurorul DNA a spus că a fost avertizată că acest plic va fi trimis, dar că nu știe ce conține. S-a întâmplat în dosarul în care vizat e Gabriel Sandu, al cărui avocat e Dan Chitic. 

(w670)

Avocatul a spus că trebuie să fie formulată o adresă în care să se precizeze ce conține plicul și, dacă nu conține probe, să fie returnat DNA. 

(w670)

Judecătorul a decis să formuleze către DNA o adresă. 

(w670)

Dan Chitic, avocatul lui Gabriel Sandu, a spus, la Antena 3: ”Ieri s-a întâmplat o premieră absolută, cel puțin pentru mine, având în vedere reacția membrilor completului de judecată, cred că și pentru ei, auzisem că au fost astfel de incidente procedurale, cum au fost numite de către dl judecător Pistol și în trecut, și anume plicuri galbene venite dintr-o parte sau alta, în schimb, a fost prima oară când acest lucru a fost făcut public și adus în discuție în condiții decontradictorialitate cu părțile din dosar. A fost clasificat incident procedural după 45 de minute de întârziere a judecătorului.” Avocatul a spus că judecătorii au știut ce să facă, nu au deschis de la DNA, fiind prima chestiune pe care trebuiau să o facă și spune că pentru acest gest de normalitate le rămâne recunoscător. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel