Ion Ariton, DEMISIE. ALDE: Era suspendat de o lună. În locul său, numit Gabriel Florea

Ion Ariton și-a anunțat astăzi demisia din ALDE, de la conducerea ALDE Sibiu. 

În urma anunțului, ALDE face următoarele precizări: 

1) În cadrul ședinței Biroului Politic Central al ALDE din data de 22 ianuarie s-a hotărât suspendarea din funcțiile de conducere de la nivel local și central, pe o perioadă de 6 luni, conform art. 20 lit. B) din Statutul ALDE, a membrilor BPC cu restanțe la plata cotizațiilor mai mari de 6 luni. Persoanelor vizate de această decizie li s-a acordat ca termen de grație pentru plata restanțelor data de 31 ianuarie.

2) Domnul Ion Ariton a figurat la data de 31 ianuarie cu o restanță la plata cotizației de 15 luni de zile. Astfel, neplata până la termenul prevăzut în decizia BPC ALDE din 22 ianuarie, a atras după sine suspendarea domnului Ion Ariton din funcțiile de conducere, inclusiv din funcția de președinte al ALDE Sibiu.

3) Înștiințarea de suspendare din funcția de președinte al ALDE Sibiu i-a fost transmisă domnului Ion Ariton pe data de 6 februarie.

4) Totodată, Biroul Politic Executiv al ALDE din data de 14 februarie a decis numirea în funcția de președinte interimar al filialei ALDE Sibiu a domnului Gabriel Florea. Așadar, având în vedere cele prezentate, domnul Ion Ariton nu avea din ce funcții de conducere să își dea demisia, în condițiile în care de două săptămâni a fost înlocuit de domnul Gabriel Florea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel