"Iohannis s-a asociat cu Băsescu. Cine se aseamănă se adună"

Preşedintele Klaus Iohannis nu a vrut să se asocieze cu PSD, ci cu Traian Băsescu, iar cine se aseamănă se adună. Este opinia președintelui PSD, Liviu Dragnea, după ce Klaus Iohannis nu l-a invitat la recepţia de Ziua Europei, de la Palatul Cotroceni.

"Este foarte greu de explicat o asemenea decizie, indiferent ce explicaţii au venit de la Administraţia Prezidenţială. Comentariul meu e foarte simplu, nu a vrut să se asocieze cu PSD, s-a asociat cu Traian Băsescu. Cine se aseamănă se adună. Preşedintele avea o problemă, vorbea de cei care au probleme cu justiţia, asta am înţeles că este explicaţia", a spus Liviu Dragnea, la Antena 3.

Președintele PSD a adăugat că "Din partea mea şi din partea noastră a fost o deschidere maximă, asumată public, exprimată public, spusă şi direct preşedintelui, de a realiza o construcţie politică, un dialog politic de fapt între forţele politice din Parlament şi preşedinte pentru stabilitatea ţării, inclusiv o relaţie corectă cu Guvernul şi pentru punerea bazelor pentru un proiect de dezvoltare sănătos pentru România. Din păcate nu s-a receptat asta, nu s-a dorit asta, nu s-a înţeles, are mai puţină importanţă cauza, cert este că nu am primit nimic, nici eu, nici PSD din acea parte. Deci, din punctul ăsta de vedere nu mai avem niciun fel de relaţie, nu putem să o avem". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel