Iohannis participă la un eveniment IMPORTANT

„Tratatul de cooperare prietenească și parteneriat în Europa" dintre România și Germania va fi marcat în cadrul unui eveniment aniversar. Președintele Klaus Iohannis și-a confirmat prezența.

Pe data de 4 mai, evenimentul aniversar care marchează 25 de ani de existență a „Tratatului de cooperare prietenească și parteneriat în Europa" dintre România și Germania, va beneficia de înaltul patronaj al președintelui României Klaus Iohannis.

În cadrul evenimentului vor fi dezbătute subiecte precum: dezvoltarea dinamică și potențialul de dezvoltare a relațiilor bilaterale dintre cele două țări, în contextul viitorului european și rolul Forumului de Cooperare Bilaterală Româno-German de a susține proiectele bilaterale.

La eveniment vor lua cuvântul personalități precum: Michael Roth, Ministru de Stat pentru Europa, Ministerul Federal pentru Afaceri Externe, Andrei Pleşu, Preşedinte - Forumul de Cooperare Bilaterală Româno-German, George Ciamba - Secretar de stat Afaceri Bilaterale şi Strategice în Spaţiul Euroatlantic, Ministerul Afacerilor Externe, Leonard Orban - Consilier Prezidențial, Departamentul Afaceri Europene, Cord Meier-Klodt, Ambasador, Vicepreședinte Forumul de Cooperare Bilaterală Româno-German și mulți alții.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel