Iohannis, întâlniri cu miniștrii. Cea mai bună abordare

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că întâlnirile cu miniştrii vizează informarea reciprocă şi găsirea celor mai bune abordări, el susţinând că 'este cutremurător, de multe ori, ce dezastru au lăsat PSD-iştii şi ce dezordine'.

   'Nu doresc să fac declaraţii în locul lor. Dar mi se pare absolut normal şi împreună cu domnul prim-ministru am hotărât să avem acest stil de lucru, să ne întâlnim destul de des pentru a ne informa reciproc şi pentru a discuta care sunt cele mai bune abordări, evident guvernul pe partea de care se ocupă guvernul şi eu pe partea de care se ocupă preşedintele. Însă vreau să ştiu ce se întâmplă, ei vor să mă informeze. Am avut discuţii foarte bune. Sigur, în această etapă, preponderent discuţii pe analiză, pe ce au găsit. Este cutremurător, de multe ori, ce dezastru au lăsat PSD-iştii şi ce dezordine. Dar noi avem soluţii, ei au soluţii, împreună avem soluţii şi, chiar dacă situaţia este foarte proastă, o să aflaţi de la miniştri despre aceste lucruri', a precizat Klaus Iohannis, într-o conferinţă de presă la sediul PNL.

El a subliniat că vor fi găsite soluţii la problemele identificate. 'Vom găsi soluţii! Asta este important de ştiut pentru români. Vom găsi soluţii şi vom construi cu răbdare pe parcursul următoarelor luni condiţiile pentru o nouă guvernare, o nouă majoritate în Parlament, împreună cu celelalte forţe democratice', a afirmat Iohannis. Şeful statului a demarat o serie de consultări cu miniştrii, alături de premierul Ludovic Orban, pe teme care ţin de agenda guvernamentală şi fiecare domeniu de activitate. Marţi seara au avut loc discuţii cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, iar miercuri cu miniştrii Transporturilor, Lucian Bode, Economiei, Virgil Popescu, Agriculturii, Adrian Oros, şi Finanţelor, Florin Cîţu. Zilele următoare vor avea loc discuţii cu ceilalţi miniştri ai Cabinetului Orban, conform AGERPRES.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel