Iohannis - Guvern, război pe buget. Ciutacu, mesaj

Bogdan Cotigă / 07 aug 2018 / 16:23 Salveaza PDF Comentarii
Victor Ciutacu
Descriere foto: Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu i-a dat o replică președintelui Iohannis, după ce acesta și-a exprimat public nemulțumirile referitor la modul în care guvernul Dăncilă a făcut ultima rectificare bugetară.

Ciutacu observă că nemulțumirile președintelui Iohannis pornesc mai degrabă de la faptul că au fost reduse cheltuielile directe și indirecte ale instituțiile prezidențiale decât de la faptul că banii nu au fost gestionați eficient. "Încerc să mi-l închipui pe țățoiul ăsta, cu aura lui solemnă aruncată la coș și cu mâinile-n șold, urlând la Dăncilă că i-a tăiat banii de excursii cu nevasta și de șampanie cu omologii. Cred că scena cu paltonul trântit pe capotă e pistol cu apă...", a scris realizatorul TV pe Facebook.

Iohannis a transmis prin purtătorul de cuvânt faptul că rectificarea bugetară, făcută luni de guvernul Dăncilă, nu are nicio legătură cu necesitatea consolidării bugetului național, ci este un instrument de sancționare a adversarilor politici și instituțiilor nesubordonate PSD. "În cursul zilei de vineri, am aflat că de fapt bugetul instituției prezidențiale e propus pentru diminuare cu 11,109 milioane de lei", a declarat purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Mădălina Dobrovolschi.

Citește aici reacția președintelui Iohannis: Declarații de ultimă oră de la Cotroceni


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23