Ioana Constantin: Tema destructurării clanurilor trebuie repusă pe masa CSAT

Foto: Facebook Ioana Constantin
Foto: Facebook Ioana Constantin

Ioana Constantin transmite un mesaj ferm după crima din Bolintin Vale

Un bărbat, şofer de maxi-taxi, a fost omorât, în Bolintin Vale, cu o piatră. După aceea, sute de oameni au ieşit în stradă în semn de proteste faţă de lipsa de reacţie a autorităţilor. Oamenii se plâng că sunt agresaţi, intimidaţi de către membrii clanurilor interlope din zonă, fără ca poliţiştii să intervină ferm pentru destructurarea acestora. 

"Pe masa CSAT ar trebui readusă urgent tema destructurării clanurilor, a rețelelor de crimă organizată, a criminalității transfrontaliere. Iar MAI smuls din gherele incompetenței, neputinței și complicității în care a ajuns printr-o politizare sufocantă. Dacă vrem ca România să nu devină raiul acestor rețele, cum începe să arate în ultimii ani.

Zone întregi trăiesc sub teroarea clanurilor, sub complicitatea și/sau neputința autorităților. Rețelele de trafic de persoane continuă să distrugă vieți. Absolut tulburătoare imaginea de la Giurgiu, unde un bărbat a fost ucis cu pietre de un clan care terorizează de multă vreme localitatea. Oamenii protestează și vor să își facă dreptate singuri după ce autoritățile au ignorat toate plângerile lor.

Pe masa CSAT ar trebuie urgent adusă ca prioritate destructurarea rețelelor de crimă organizată, iar pentru MAI trebuie să devină o prioritate restabilirea ordinii în aceste localități terorizate de violența clanurilor. Altfel, aceste clanuri vor continua să distrugă vieți - de la crime, la ororile traficului de persoane, furturi, înșelăciuni", transmite Ioana Constantin.

 

Citeşte şi: Crima din Bolintin Vale. Primele imagini cu momentul în care bărbatul este omorât cu o piatră - VIDEO

Au apărut primele imagini de la crima din Bolintin Vale, acolo unde un bărbat a fost omorât cu o piatră. Pe imaginile filmate de martori se vede cum doi indivizi îl aleargă pe stradă pe bărbatul ucis. La un moment dat aceștia aruncă cu ceva, iar bărbatul cade jos ca secerat.

Sute de oameni revoltați au ieșit, din nou, în stradă joi seara și au cerut dreptate după ce un șoferul de microbuz a fost omorât în plină stradă, relatează Realitatea Plus. Localitatea este împânzită de polițiști și jandarmi, pregătiți să intervină, mai ales că protestatarii au mers chiar la casa criminalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel