Investiții pentru România. Corina Crețu: Voi semna!

Corina Crețu, comisar european pentru politici regionale, a spus că luni este o zi foarte importantă.

În calitatea sa de comisar european, va avea ocazia să semneze contracte de investiții în România de aproape 300 milioane euro, împreună cu ministrul Marius Nica, în prezența premierului Mihai Tudose. 

[citeste si]

"Maine va fi o zi importanta. In calitatea mea de Comisar European pentru Dezvoltare Regionala, sunt bucuroasa ca voi avea ocazia de a semna contracte de investitii in Romania de aproape 300 milioane euro, impreuna cu Ministrul Marius Nica, in prezenta Premierului Mihai Tudose, dar si ca voi vedea recentele echipamente achizionate cu ajutorul fondurilor europene, pentru interventii in cazuri de urgente", a transmis Corina Crețu.

Discuții cu ministrul Carmen Dan

"Un subiect important, mai ales in contextul tragicelor evenimente petrecute la metro in ultimele zile, pe care il voi discuta cu dna Ministru Carmen Dan si cu dl Secretar de Stat Raed Arafat, se va referi la modul in care putem accelera proiectul de modernizare a sistemului de apeluri de urgenta 112, in curs de elaborare printr-un Parteneriat intre Guvernul Romaniei si Comisia Europeana. Acestea sunt proiecte concrete, care sper sa imbunatateasca cat mai curand calitatea vietii oamenilor, fie ca vorbim de protectie sociala, drumuri judetene sau retele de apa-canalizare. Voi reveni cu amanunte pe parcursul vizitei", a scris Corina Crețu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel