Inundații pe căile ferate. Măsura luată de CFR SA

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

CFR SA a luat măsuri de ultimă oră după ce mai multe segmente de cale ferată au fost inundate în județul Dolj. 

Traficul feroviar pe raza Regionalei Căi Ferate Craiova se desfășoară cu transbordare auto pe segmentul de cale ferată Dr Tr Severin - Strehaia, susțin reprezentanții CFR SA. 

Această măsură a fost luată pentru asigurarea continuității circulației trenurilor, după ce linia de cale ferată a fost acoperită de ape în zona macazelor la intrare în stațiile Balota si Prunisor, dar și pe intervalul de stații Prunisor - Igiroasa.

Echipele feroviare de intervenție sunt la fața locului și acționează pe intervalul Igiroasa - Prunișor unde terasamentul a fost spalat de viitură.

Vezi și: ANM, prognoza meteo. Vreme rea: Toată țara, sub Cod Galben și Cod Portocaliu

Probleme în traficul feroviar


Conform Centrului Infotrafic circulaţia feroviară pe magistrala 900 este întreruptă de noaptea trecută la kilometrul feroviar 338+500 de metri, între staţiile CF Prunişor şi Gârniţa (judeţul Mehedinţi), după ce, din cauza vremii nefavorabile, terasamentul căii ferate a fost distrus de viituri. Deplasarea mai multor trenuri de călători este afectată. Unele dintre acestea au fost deviate pe rute ocolitoare, iar în cazul altora, CFR asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto.

De asemenea, pe secţia de cale ferată 915, în zona staţiei CF Brebu (judeţul Caraş-Severin), un pom s-a prăbuşit - din cauza furtunii - peste firul de tensiune. Din acest motiv, trenul Regio 9159 (care se deplasează pe relaţia Caransebeş – Reşiţa) staţionează în linie curentă. O drezină pantograf lucrează pentru remedierea acestei probleme.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel