Inundaţii în Sectorul 6. Gabriel Mutu, apel către Apa Nova

Gabriel Mutu
Gabriel Mutu

Primarul Gabriel Mutu face apel către Apa Nova pentru a interveni cu promptitudine în cazul acumulărilor de apă din Sectorul 6.

Ca urmare a precipitațiilor abundente din noaptea de 02/03 iunie 2019, în mai multe zone din Sectorul 6 s-au înregistrat mari acumulări de apă. Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, face un apel către reprezentanții SC Apa Nova București să intervină cu promptitudine în aceste zone prin curățarea și decolmatarea canalelor de colectare a apelor pluviale din toate cartierele Sectorului 6, pentru a preveni astfel de incidente, pe viitor.

La primele ore ale dimineții, au fost semnalate probleme în Valea Oltului intersecție cu Valea Ialomiței, Valea Lungă nr. 54-56, Strada Preciziei nr. 24, Strada Pătrarului, Prelungirea Ghencea intersecție cu Valea Oltului, Strada Râul Doamnei, intersecție cu Valea lui Mihai. Totodată, edilul a dispus ca echipele Urban SA să acționeze pentru curățarea rigolelor și a gurilor de canal. Pentru sesizări, Direcția Generală de Poliție Locală Sector 6 pune la dispoziția cetățenilor numărul de telefon 021.9546, disponibil în permanenţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel