EXCLUSIV  Întrebarea momentului. Cu ce maşină a fost transportat sicriul regelui Mihai

Milioane de oameni au privit cu emoţie funeraliile Regelui Mihai, iar unii au remarcat maşina mortuară care a transportat sicriul, a cărei siglă nu este foarte cunoscută.

Pe reţelele de socializare, nenumăraţi utilizatori au întrebat ce tip de maşină este, deoarece nu au mai vazut-o. Sigla este o literă B, având în partea stângă trei puncte suprapuse.

Maşina mortuară care l-a transportat în sicriu pe ultimul drum pe regele Mihai este marca BINZ H2 şi este un produs german de lux. Ea are la bază modelul Mercedes E-Class.

Conform Bloomberg, Binz GmbH & Company KG este o companie germană privată inovativă, care produce autovehicule personalizate. Atelierele sale produc maşini funerare, limuzine lungi, șasiuri extinse, autocamioane, mașini de poliție, vehicule oficiale și ambulanțe. Binz produce și alte vehicule personalizate, cum ar fi vehiculele pentru persoane cu handicap sau prototipuri.

Firma are peste 80 de ani de experiență în construcția de vehicule cu destinație specială.

"Fiind unul dintre cei mai importanţi producători de vehicule cu destinaţie specială, aspiraţia noastră este să ne gândim mereu cu un pas înainte în ceea ce priveşte calitatea, fiabilitatea, eficacitatea şi eficienţa." scrie pe site-ul companiei.

foto; binz.com
foto: binz.com

Cei de la BINZ sunt mândri de a oferi clienților vehicule personalizate, "care definesc în mod constant cele mai înalte standarde" de pe piața lor.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel