Întrebare pentru Clotilde Armand, după ”victoria” din Consiliul local al sectorului 1: Cui dă banii?

Clotilde Armand nu ridică gunoiul din Capitala Capitalei, dar se laudă că va ridica mașinile parcate neregulamentar. De la 1 octombrie, anunță primarul, într-un mesaj belicos, în stilul caracteristic, pe Facebook.

”Dacă în urmă cu 2 săptămâni consilierii PNL și PSD au refuzat proiectul propus prin care maşinile parcate neregulamentar în Sectorul 1 urmau să fie ridicate, în ședința de de astăzi a Consiliului Local al Sectorului 1 acest proiect a fost aprobat. 15 pentru - 7 abțineri. Iată că se poate! Mai greu dar se poate. Acest proiect intră în vigoare de la 1 octombrie”.

Pe site-ul primăriei, unde proiectul de intenție este anunțat de Clotilde Armand încă din 2 aprilie, scrie că ”acțiunea de ridicare va fi realizată de către Administrația Domeniului Public Sector 1 sau de către un operator contractat care va deține autovehicule și dotarea necesară pentru practicarea activității de ridicare a vehiculelor/rulotelor/remorcilor”.

Întrebare cheie: cum va fi contractată...firma contractantă?

Această frază scapă, evident,  susținătorilor fanatici ai politicianului anti-corupție. De ce i se alătură ADP-ului și o firmă ”contractantă”?

Fie Administrația are dotarea necesară pentru ridicarea mașinilor, și atunci nu e nevoie de nicio altă firmă care să încaseze bani  în urma unui contract cu Primăria, fie nu are și atunci nu ar trebui amestecată în discuție.

Cât vor investi hingherii de mașini în utilaje de ridicare? Cum se împarte sarcina, între ADP și compania ”contractată”? De unde știu investitorii care e necesarul, cum își fac planul de afaceri, astfel încât să iasă cu o ofertă la contractare?

Și mai ales, cum va fi contractat ridicătorul de mașini?

Va proceda luptătoarea anti-corupție la fel ca în cazul firmei de pază căreia i-a dat 1,6 milioane fără licitație, prin încredințare directă? Foarte posibil, întrucât nu se cunosc cazuri de licitații finalizate în două luni și jumătate, cât a mai rămas până la 1 octombrie.

Oricum, de remarcat că, înainte să construiască parcări, doamna Clotilde Armand se laudă cu amenzile pe care le va da. Poate procedează în același mod cu gunoiul care împute capitala. În loc să-l ridice, să-i salte pe oamenii care își duc sacii la colțul străzii! Nici nu sunt mulți, dacă ne gândim că populația totală înregistrată în 2018 în sector era de 250.053 persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel