Între Matteo și Ruby este o “Dramă”!

După ce a lansat propria versiune a melodiei „Constantine”, Matteo revine cu un nou single și videoclip dar și cu o colaborare surpriză alături de Ruby în piesa „Drama”. 

„Așa cum am obișnuit, „Drama” este o piesă ritmată, e un schimb de replici între mine și Ruby care transpune de fapt realitatea de zi cu zi care are loc între două persoane, ori lucruri care se află în capul fiecăruia dintre noi, dar nu sunt spuse. Trăim într-o lume care se află în continuă schimbare, iar conceptul videoclipului este bazat foarte mult pe tehnologie, lucru care mi-a plăcut foarte mult pentru că este ceva diferit față de restul videoclipurilor pe care le-am făcut până acum”, a spus Matteo.  

„Matteo este prietenul meu de mulți ani și mă bucur că în sfârșit colaborăm pentru un single despre care pot spune că e o piesă de suflet. La filmările videoclipului ne-am simțit foarte bine și mi-ar fi plăcut ca motocicletele să fie mai rapide", declara Ruby.

Single-ul „Drama” este produs în studioul DeMoga Music și a fost compus de către Marius Moga, Matteo și Marius Mirică.

Matteo se pregătește pentru o nouă călătorie în China unde va susține noi concerte, publicul de acolo fiind doritor să îl vadă pe artistul român performand. Succesul artistului peste hotare a început la începutul acestui an după ce piesă „Panama” a cucerit toate topurile din Asia, ajungând să devină una din cele mai căutate și vizualizate piese ale continentului. Tot aici, Matteo a susținut un concert la începutul acestei luni în cadrul celui mai mare festival de muzică pop rock din China.

Fenomenul provocat de piesa „Panama” este intitulat „panama dance" și a luat amploare pe YouTube, unde pot fi găsite sute de coregrafii pe melodia artistului, realizate de către profesioniști sau amatori. Succesul lui Matteo a atins cote fabuloase la începutul lunii februarie, când artistul a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute și sub numele de Cool Music Asia Festival Awards. Matteo a câștigat premiul Best Overseas Artist. Piesa „Panama” este a doua piesă în limbă română care reușește să aibă un succes răsunător peste hotare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel