Intrarea în faliment a SC Cațavencu SA, admisă de Tribunalul Bucureşti

academia_catavencu_00267400
academia_catavencu_00267400

Tribunalul Bucureşti a admis propunerea administratorului judiciar General Group Expert SPRL privind intrarea în faliment în procedură generală a debitoarei SC Caţavencu SA, editorul „Academia Caţavencu“, potrivit deciziei publicate pe site-ului oficial al instanţei.

Potrivit deciziei  Tribunalului Capitalei, societatea va fi dizolvată şi are următoarele obligaţii: „să predea gestiunea averii către lichidatorul desemnat, în termen de zece zile de la notificarea deschiderii procedurii; să depună la dosarul cauzei, în termen de zece zile de la intrarea în faliment, actele şi informaţiile prevăzute de art. 28 alin. 1 din Legea 85/2006, cu excepţia celor prevăzute de lit.e) şi i) ale art. 28 alin. 1“.

Totodată, Tribunalul a dispus întocmirea de către administratorul judiciar şi predarea către lichidator, în termen de maximum zece zile de la intrarea în faliment, a unei liste cuprinzånd numele şi adresele creditorilor şi toate creanţele acestora la data intrării în faliment, cu indicarea celor născute după deschiderea procedurii.

Pe de altă parte, termenul de înregistrare a cererilor de admitere a creanţelor asupra averii debitorului născute după data deschiderii procedurii sau al căror cuantum a fost modificat faţă de tabelul definitiv este 7 iunie 2011. Termenul de verificare a creanţelor, de întocmire, afişare şi comunicare a tabelului suplimentar de creanţe este 17 iunie, iar termenul final al tabelului definitiv consolidat este 28 iunie. Tribunalul a desemnat drept lichidator societatea General Group Expert SRL, care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 25 din lege, cu o remuneraţie de 2.000 de lei, exclusiv TVA, din averea debitoarei.

Termenul stabilit de instanţă pentru continuarea procedurii este 13 septembrie 2011, cu drept de recurs în termen de şapte zile de la comunicare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel