”Într-o relație cu o româncă?” Există un ghid internațional de îndrumare: Cum sunt descrise femeile românce

Fotografie de la Pavel Danilyuk: Pexels
Fotografie de la Pavel Danilyuk: Pexels

Să fii într-o relație exclusivă de lungă durată nu este ușor, dar este și mai greu când ești îndrăgostit de cineva dintr-un mediu cultural diferit, poate cineva care este originar din altă țară.

Relațiile interculturale cu siguranță aduc unele provocări unice. Fiind din culturi diferite, este absolut normal să existe diferențe în modul în care fiecare individ percepe diferite lucruri în viață. 

Există o publicație străină, Dating Across Culture, care a  realizat un ”ghid” în care se regăsesc îndrumări și sfaturi despre cum ar trebui un bărbat de altă naționalitate să se comporte cu o femeie din România. Iată, în linii mari, cum sunt percepute româncele.

Independente și pretențioase

De la început există o atenționare: ”Relațiile cu românce pot fi dificile. Multe dintre ele sunt extrem de independente și destul de pretențioase”, se arată în ghid. ”Dacă nu ești pregătit să depui efort, probabil că te vei găsi într-o situație foarte frustrantă. Cu toate acestea, dacă ești dispus să muncești din greu și să faci un efort pentru a-i înțelege cultura, s-ar putea să descoperi că ai o relație plină de satisfacții cu o româncă.”

”1001 de lucruri” care trebuie știute

O altă îndrumare pentru a avea o relație fericită cu o româncă, face referire la cunoașterea tradițiilor românești: ”Învață tradițiile și obiceiurile românești. Dacă nu poți citi în limba română, obține o copie tradusă a ”1001 de lucruri pe care fiecare străin ar trebui să știe despre România”.

Luarea deciziilor

Potrivit publicației, ”româncele se așteaptă de obicei ca iubiții sau soții lor să fie responsabili de majoritatea lucrurilor, inclusiv de a lua decizii cu privire la unde să meargă și ce să facă. Cu toate acestea, dacă ai o personalitate puternică, este probabil să creeze unele probleme în relația ta. Va trebui să înțelegeți că există momente în care trebuie să intuiți dorințele ei, chiar dacă ea nu vă oferă prea multe informații despre care ar putea fi acele dorințe”.

Intimitatea 

În ceea ce privește intimitatea, în percepția străinilor, ”pentru femeile românce pot fi necesare săptămâni să se simtă suficient de confortabile cu partenerii lor pentru a putea face ceva care seamănă cu un avans sexual. Acesta nu este ceva de care ar trebui să vă faceți griji – este pur și simplu o diferență culturală care trebuie luată în considerare”, adaugă ghidul.

Gradul de independență

Cât despre gradul de independență, potențialii parteneri de altă naționalitate sunt informați: ”Pregătește-te ca ea să fie autosuficientă în multe feluri. Româncele sunt de obicei foarte independente și se așteaptă ca și iubiții lor să fie la fel. Această independență nu este ceva cu care trebuie să te confrunți sau să încerci să schimbi – este pur și simplu o parte din cultura ei. Îmbrățișează acest aspect al personalității ei în loc să încerci să te împotrivești, chiar dacă ești obișnuit să fii cu femei care se bazează mai mult pe tine”.

În cele din urmă, ghidul relațiilor mai dezvăluie un secret despre cum ar fi cel mai bun mod de a cuceri o româncă: ”Ar trebui să fii tu însuți și să nu încerci prea mult să o impresionezi. Evitați să vă lăudați cu realizările, dar anunță-o când ai făcut ceva impresionant, astfel încât ea să poată aprecia. Fă-o să râdă, fii amabil cu prietenii ei. În sfârșit, amintiți-vă că româncele sunt independente, pline de resurse și puternice. Ele sunt partenere grozave în viață, dar se așteaptă ca iubiții sau soții lor să preia conducerea în majoritatea lucrurilor”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel