EXCLUSIV  Interviu sincer cu Iulia Albu! “Sunt greu de suportat!”

Este invidiată și excentrică! Dar are și părțile ei bune și de admirat. Jurata de la “Bravo, ai stil”, Iulia Albu, pare o fată rea, dar nu este deloc așa.

Este o fire sensibilă, creativă și a reușit mereu ceea ce și-a propus. De alfel, și în relația de cuplu Iulia știe să se facă iubită și remarcată. Ne-a vorbit azi despre cum este ca mamă, cum o împlinește noul iubit, despre gândurile de adopție dar și despre moda din România. Iată a doua parte a interviului cu Iulia Albu pentru DC News! Merită citit!

 (oar_w460)

- Iulia, cum te împaci cu fetița ta, Mikaela? A crescut, e o adevărată domnișoară acum?

Mikaela este un copil absolut normal pentru vârsta ei, și sunt norocoasă că este fiica mea☺. Mikaela îmi dă în fiecare dimineață un motiv să fiu cea mai bună în ceea ce fac. 

- A preluat de la tine simțul estetic? Își dorește să combine elementele de vestimentație? Te moștenește în acest sens? E pretențioasă?

Eu nu sunt una dintre acele mame care își laudă excesiv copiii, sau care au senzația că pruncul lor este unic în univers, atribuindu-i tot felul de calități. Mikaela se va putea baza pe mine mereu, în ceea ce privește alegerile ei de viitor. 

- Cu cine seamănă mai mult? Cu tine sau cu tatăl ei?

Mikaela îmi seamănă în proporție de 95% dar, până la urmă nu acest lucru este important, întrucât eu nu consider că înfățișarea valorează totul în această lume. 

- Cum decurge relația cu actualul tău iubit? Merge spre oficializare?

Când va fi cazul, vom reveni cu detalii. Păstrăm discreția, deocamdată☺.

- Ce nu aveai sau ce căutai la un bărbat și ai găsit la actualul tău iubit?

 Mi-am dorit un bărbat care să mă împlinească pe toate planurile și asta am☺.

(oar_w460)

- Ești fericită acum, împlinită?

 Da, sunt foarte fericită!

- Ești greu de suportat într-o relație? Care sunt defectele tale?

Cu siguranță, sunt greu de suportat! Nu este ușor să ai o relație cu Iulia Albu, câteodată și mie îmi este greu să am o relație cu mine☺. Nu aș spune că am defecte ci, mai degrabă aș spune că am o fire creativă, de artist. Sunt o persoană cu care este greu să ții pasul și, de aceea, nu mi-a fost ușor să-mi găsesc un bărbat care să-mi facă față. 

- Îți dorești și alți copii?

 Îmi doresc mai mulți copii, cu siguranță, și, probabil că vom și adopta unul☺. 

- Cum ești tu ca mamă? Îi faci toate poftele Mikaelei?

 Sunt o mamă normală care face greșeli și care își propune să facă “greșeli mai bune”.

(oar_w460)

- Ce restricții are fetița ta din partea mămicii sale?

Mikaela nu are voie să stea foarte mult la televizor, nu are voie să vorbească urât sau să își jignească colegii, nu are voie să stea cu orele pe telefonul mobil sau pe tabletă, și nu are voie să nu mănânce. În rest are voie foarte multe lucruri. Cu toate acestea, eu cred că un copil trebuie să știe că merită ceea ce primește și nu că i se oferă, pur și simplu. 

- Cum îți place să te caracterizezi?

 Sunt Iulia Albu, punct.

-Ești genul de persoană care uită de unde a plecat?

Niciodată nu voi uita de unde am plecat și cine am fost. De aceea mă și deranjează, de foarte multe ori, când citesc lucruri scrise de niște oameni care nu știu nimic din trecutul meu și care au senzația că o femeie, în această societate, poate reuși doar printr-un bărbat, care să-i pună totul la picioare. Cred că am demonstrat că nu este așa.

- La ce nivel ți-ai propus să aduci moda din România?

Nu-mi propun să revoluționez nimic și, în general, nu-mi propun să “pun coadă la lingură”. Îmi doresc doar ca oamenii să aibă acces la ceea ce eu numesc viziunea mea asupra unor produse vestimentare care, până la urmă, sunt încadrate în niște “restricții”, de genul “o haină poate avea doar două mâneci” sau “un pantof trebuie să poată fi purtat”. 

Mă bucur, însă, că, am reușit să-mi creez și să-mi definesc, pe piața din România, un stil care este inconfundabil. 

- Știu că ești foarte ambițioasă și ai reușit să obții ce ți-ai dorit! A existat totuși un preț? La ce anume ai renunțat pentru celebritate?

 Am renunțat la vacanțe, la timpul meu liber, dar am făcut-o conștient și aș face-o oricând, din nou.

(oar_w460)

-Fă-ne un top 5, te rog, al celor mai prost îmbrăcate vedete de la noi! Cu argumentele necesare...

Eu cred că nu ar trebui să existe vedete bine sau prost îmbrăcate, care au/n-au stil. O vedetă ar trebui să-și poată “cumpăra” un stilist care să “mimeze” stilul. Sunt foarte multe exemple de persoane foarte prost îmbrăcate în showbiz, iar lista lor ar fi mult prea lungă pentru a o enumera aici. 

- Cine se află însă în preferințele tale ca vedete bine îmbrăcate?

 Delia, Irina Rimes, Ana-Maria Prodan, Elena Băsescu. 

- Care e cea mai mare sumă pe care ai cheltuit-o vreodată pentru un obiect vestimentar?

Nu îmi pun problema așa, însă pot să vă spun că cea mai mare satisfacție vine, de obicei, din obiecte pe care nu plătesc foarte mult, dar care au o poveste. 

- Pe când lansarea unei linii de haine care să poarte semnătura Domniței de Alba?

Deja brandul meu semnează ținute de eveniment și rochii de mireasă și, cu siguranță, din această toamnă, acest proiect va lua amploare. 

(oar_w460)

- Pledezi încă pentru frumusețea naturală? Nu ești tentată să faci unele modificări estetice la tine? Dacă da, ce anume ți-ai dori să ajustezi?

Nu-mi doresc să arăt altfel și nu mi-am dorit niciodată. Micile retușuri sunt inerente în profesia pe care o am, însă, cu siguranță, nu mă voi trezi într-o zi arătând ca altcineva. Nu am rinoplastie, nu am augumentare mamară și nici acid hialuronic în buze. 

- Care este ritualul tău zilnic de beauty?

Totul începe cu înlăturarea machiajului, chiar dacă demachierea inițială are loc seara; urmează curățarea tenului cu un produs compatibil tenului meu, apoi hidratarea și machiajul. 

- Unde pleci în vacanță cu familia vara asta? Pentru ce destinație ai optat și de ce?

Avem câteva destinații în care dorim să ajungem, atât în țară, cât și în străinătate. Din păcate, la mine lucrurile evoluează foarte rapid și rezervările le facem, de obicei, cu o săptămână înainte, programul meu fiind, de foarte multe ori, unul extrem de instabil. 

 

 Citiți aici prima parte a interviului cu Iulia Albu pentru DC NEWS!

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel