EXCLUSIV  Interviul zilei cu Iulia Albu! “Mă relaxez în compania iubitului!”

Domnița de Alba, mai precis Iulia Albu și una dintre juratele de temut ale emisiunii de la Kanal D, "Bravo, ai stil", profită din plin de vacanța de vară. 

Vedeta petrece mai mult timp acum alături de fetița sa, Mikaela, dar și de iubit. Despre vacanță, proiecte, relaxare și emisiunea din care face parte, Iulia Albu a vorbit într-un interviu exclusiv pentru DC News.

 - Cum se relaxează Iulia Albu după marea finală "Bravo, ai stil"?

Mă relaxez la conacul meu preferat din Malancrav, Sibiu, cu suc de mere și ceai din fructe culese de localnici, si…în compania iubitului meu.

(oar_w460)

- Ce destinații de vacanță ai ales pentru această vară?

Destinațiile mele de vacanță, în general, sunt fixe și durează doar trei zile. De cele mai multe ori vacanțele mi le petrec în Turcia și Italia, acolo unde pot “cupla” și cu brandul de bijuterii pe care îl dețin ☺. 

- Există șansa să îți petreci vacanțele împreună cu ceilalți jurați ai emisiunii? V-ați făcut planuri în acest sens?

În timp, am dezvoltat relații de prietenie cu multe dintre persoanele alături de care am colaborat în proiectele Kanal D. Găsesc însă, dificilă sincronizarea pentru că fiecare dintre noi avem familii, copii, și trebuie să ținem cont de ei, înainte de toate☺. 

- Care este accesoriul de care nu te desparți niciodată în vacanță?

Cu siguranță, telefonul. Țin legătura în permanență cu fanii mei, având în vedere că foarte multe dintre proiectele pe care le dezvolt, li se adresează. 

- Cum arată bagajul tău perfect de vacanță și ce conține?

Bagajul perfect este unul care poate fi transportat relativ ușor, deși, mi se întâmplă de foarte multe ori să nu mă încadrez în spațiul disponibil ☺. Bagajul meu conține apă cu vitamine, laptopul meu, produse de îngrijire pentru corp, ten și păr și, în jur de 40-50 de pălării/accesorii pentru cap ☺.

(oar_w460)

 - Ce îți va lipsi de la “Bravo, ai stil” până la următorul sezon?

Ador acest proiect pentru faptul că ceea ce se întâmplă acolo este, de cele mai multe ori, inspirațional pentru cei ce ne privesc, dar și pentru faptul că este încă o modalitate prin care pot comunica cu publicul meu. Îmi va lipsi, cu siguranță, atmosfera zilelor de filmare. Însă, în perioada în care “Bravo, ai stil!” este în vacanță, dezvolt alte proiecte, iar timpul va trece repede… Dar, repet, îmi vor lipsi colegii, atmosfera de-acolo, întreaga echipă “Bravo, ai stil!”.

- Care au fost concurentele tale preferate de la “Bravo, ai stil All Stars”?

Toate fetele (concurentele – n.r.) au avut ceva aparte și n-aș putea spune că am avut preferate. Consider că există câteva dintre ele cu potențial major, într-adevăr, mai ales în mediul online.  

- Ce schimbări le-ai recomanda să facă concurentelor favorite?

Consider că toate fetele ar trebui să înțeleagă că o carieră se construiește de la bază, de jos în sus, și nu invers. Aș vrea să le dau un sfat celor care își doresc o carieră, în general, anume “să munciți, în primul rând, pentru a vă dezvolta ca profesioniști”.

(oar_w460)

- Ce așteptări ai de la noul sezon “Bravo, ai stil”?

România are nevoie de un concurs în care fetele, adolescentele, femeile din această țară, să poată învăța ce este stilul, și nu doar vestimentar. Voi accepta oricând, cu plăcere, să fac parte dintr-un asemenea proiect. 

- Ce piese vestimentare sunt un must în acest sezon? Ce recomandări poți face în acest sens pentru fashioniste? Ce ar trebui să poarte și ce nu?

Cu siguranță, fiecare femeie ar trebui să aibă o rochie lungă din batist (țesătură fină din bumbac sau in – n.r.), pe care să o poarte, mai ales, în vacanță. Nu cred în piese vestimentare sezoniere și în investiții de acest gen.   

(oar_w460)

- Ce ai face cu marele premiu de 100.000 de lei, dacă l-ai câștiga? Cum ai cheltui banii, în ce anume ai investi, sau i-ai dona?

Cu siguranță nu mi-aș cumpăra haine din acești bani. O mare parte din a-ți construi o carieră în televiziune se bazează pe respectul publicului, iar acesta nu se căpătă cu bani, ci cu multă muncă.  

Citiți mâine a doua parte a interviului cu Iulia Albu pentru DC News, în care jurata de la Kanal D vorbește despre vedete bine îmbrăcate, iubit și  relația cu fiica sa, Mikaela! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel