Interviu șocant: "O fată este mult mai responsabilă pentru un viol decât un băiat"

O studentă din India a decedat la spital, după ce a fost violată de mai mulți indivizi, în 16 decembrie 2012, într-un autobuz din New Delhi. 

Unul dintre agresori a afirmat, într-un interviu care va fi difuzat în curând că "o fată este mult mai responsabilă pentru un viol decât un băiat", scrie The Independent, potrivit Antena 3

"Atâta vâlvă" pentru un... viol

Mukesh Singh, şoferul autobuzului în care s-a produs violul, susține că "o fată decentă nu se plimbă pe străzi la ora 9 seara". "Treaba fetelor este să muncească prin casă, nu să meargă prin baruri şi discoteci, făcând lucruri rele şi purtând haine nepotrivite", a mai spus el, arătând că nu înţelege nici acum de ce s-a făcut "atâta vâlvă" pe acest subiect.

Ar fi trebuit "să aceepte violul"

Mukesh Singh a afirmat chiar că tânăra ar fi trebuit "să nu se împotrivească, ci să accepte violul", precizând că i-ar fi dat drumul dacă ar fi fost tăcută. Violatorul susţine că pedeapsa cu moartea pe care a primit-o va înrăutăţi lucrurile, fetele riscând să fie ucise de "cei mai violenți".

În decembrie 2012, o studentă din India a fost violată brutal de mai mulţi bărbaţi, într-un autobuz din Delhi. A murit la spitalul din Singapore, unde a fost transferată, suferind leziuni grave la nivelul intestinelor şi al creierului în urma agresiunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel