Interpol. Informație bombă despre copilul Elenei Udrea

Elena Udrea
Elena Udrea

Reprezentantul Interpol din Costa Rica, Gustavo Chinchilla,  a făcut o conferință de presă în care a explicat că Elena Udrea și Alina Bica sunt reținute și că faptul că există un copil cu cetățenie costaricană nu este un impediment pentru extradarea fostului ministru.

”Există și un copil minor în cazul unei persoane și se va ține cont de acest lucru, dar nu este un obstacol în procesul de extrădare”, a declarat Gustavo Chinchilla. 

”Elena Udrea are un ordin de reţinere internaţională pentru mită şi abuz în serviciu. (...) Alina Bica are o notă roşie în baza Interpol. Pe Alina Bica au acuzat-o de corupţie. La un moment dat, Alina Bica a fost şefa DIICOT în România. Ambele au fost reţinute la noi, sunt în detenţie preventivă, se aşteaptă ca procesul de extrădare să fie pus în aplicare imediat", a mai declarat şeful Interpol Costa Rica.

Acesta a mai zis că "Guvernul are două luni să facă tot procesul".

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute de poliţişti, în noaptea de miercuri spre joi, în Sabana Oeste, San José, a confirmat Biroul de Presă al IGPR. "În urma schimbului de date şi informaţii transmise prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în cursul acestei nopţi, în Costa Rica, au fost localizate şi reţinute Udrea Elena Gabriela şi Bica Alina Mihaela", precizează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel