Interlopul Bebino, săltat de mascați de la o clinică de înfrumusețare

Foto: Captură Antena3
Foto: Captură Antena3

Interlopul Bebino a fost săltat de mascați de la o clinică de înfrumusețare. Bărbatul a ajuns din nou față în față cu procurorii, după ce ar fi intimidat un martor. 

Interlopului Bebino i s-a făcut rău la audieri. Bărbatul a fost consultat de medicii de la ambulanță, după ce mascații l-au ridicat de la o clinică de înfrumusețare de lux din Capitală pentru că ar fi intimidat un martor. 

Bebino ar fi încercat să-l oblige pe martorul cu pricina să depună mărturie falsă în instanță, în favoarea sa. Acum, bărbatul s-a ales cu arest preventiv pentru 30 de zile. 

Bebino a leșinat după patru ore de audieri 

Când a fost săltat de mascați, Bebino avea programare pentru ședințe de remodelare corporală. Prețul unor astfel de ședințe începe de la 900 de euro și poate ajunge până la 3.000 de euro.

După patru ore de audieri, lui Bebino i s-a făcut rău și a leșinat. El ar fi făcut atac de panică. Medicii de la ambulanță i-au acordat îngrijiri medicale în curtea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. 

Avocatul lui Bebino respinge acuzațiile

Surse judiciare citate de Antena 3 spun că Bebino, împreună cu alți trei complici, l-ar fi amenințat pe martor în urmă cu câteva luni și chiar i-ar fi incendiat autoturismul. Martorul care ar fi fost agresat a anunțat Poliția. 

La audieri au fost duși și complicii lui Bebino. Totuși, avocatul lui Bebino respinge acuzațiile și spune că totul a fost o neînțelegere. 

'Nu există niciun temei. Sunt lipsite de logică și de substanță acuzațiile.', a spus avocatul. 

Bebino, acuzat de tentativă de omor după altercația din Tei Toboc 

Marius Alecu, zis Bebino, este acuzat de tentativă de omor după o altercație sângeroasă cu mai mulți care a avut loc în cartierul Tei Toboc, anul trecut. Atunci, Bebino a fost tăiat cu sabia și ulterior, a fost adus pe targă, cu ambulanţa, la Curtea de Apel Bucureşti. 

La scurt timp, au fost efectuate percheziții la casa lui Bebino.

Au fost căutate arme pentru că existau informaţii potrivit cărora cei din Clanul Sportivilor ar fi mers în Moscova să cumpere arme şi să se răzbune pe cei din Clanul Ţiganilor. Nu s-a găsit nimic.

'A reuşit mama lui Alecu să îmi dea telefon la 6.20, până i-a fost luat telefonul. Am vorbit şi cu tatăl acestuia şi cu domnul care coordonează toată percheziţia. Ceea ce mi se pare mie foarte ciudat şi bizar este că percheziţia nu a fost filmată. Urmează să aflu şi eu detalii. În cel mai scurt timp, familia va lua legătura cu mine. În toate intervenţiile în forţă, percheziţiile domiciliare sunt filmate.', spunea atunci Laura Vicol, în calitate de avocată a lui Bebino. (Mai multe detalii, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel