Interlopii din Bolintin Vale AU DISPĂRUT. Percheziții la domicilii, dar NIMENI nu e acasă

Mascații au descins astăzi la interlopii din Bolintin Vale, care au ucis un bărbat, tată a doi copii. 

UPDATE: "Prin percheziţiile domiciliare efectuate se caută elemente probatorii în cauza administrată de procurorul de caz. Ulterior, în baza probatoriului, se vor propune măsuri în cauză", informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Autoritățile mai anunță că tânărul care i-ar fi dat cu pavela în cap șoferului de microbuz se află în arest preventiv. Crima s-a produs în seara zilei de 9 ianuarie. Bărbatul ucis a murit la spital. 

----

UPDATE: Comisar-șef de poliție Georgian Drăgan, purtător de cuvânt, a anunțat că polițiștii caută probe pentru crima din Bolintin Vale. ”Nu suntem aici să găsim vinovați, ci mijloace de probă” a spus el. 

”Perchezițiile sunt pentru găsirea unor mijloace materiale de probă. Solicitarea a mers către Tribunalul din Giurgiu care a încuviințat efectuarea perchezițiilor nu pentru depistarea persoanelor, ci pentru găsirea de mijloace de probă. Dacă ar fi fost pentru persoane, ar fi fost emise mandate de aducere pe numele acelor persoane.” a precizat Drăgan, fără a spune exact ce caută, știind fiind faptul că bărbatul ucis a fost lovit cu o pavelă în cap. 

----

Anchetatorii, la casele interlopilor din Bolintin Vale. Interlopii nu mai sunt

”Am avut mandate de percheziție pe care le punem în aplicare. Le punem în aplicare când se dispune” a spus un reprezentant din anchetă, de la fața locului. 

La fața locului sunt doar anchetatorii însă și forțele de ordine, căci interlopii nu sunt acasă. Cu toții au dispărut. Se pare că ei stăteau fără forme legale în casele ridicate pe un teren, la întâmplare, fără lege, dar și fără condiții. Nu au asfalt ori utilități, cel puțin legal. 

”E o operațiune de ridiculizare ce se întâmplă la Bolintin” a spus jurnalistul Val Vâlcu. 

Ce se întâmplă astăzi în Bolintin Vale vine după ce oamenii simpli au protestat zile la rând pentru a cere dreptate, pentru a cere să fie protejați de clanurile de interlopi ce au venit în zonă și au rămas acolo. Ei nu ar avea locuri de muncă și ar trăi din infracțiunile pe care le săvârșesc chiar la ei acasă, în Bolintin Vale, unde oamenii se declară terorizați. Crima recentă este cea care a umplut paharul. Se pare că ar fi fost un șir de infracțiuni, iar anchetele ar fi fără rezultat. 

Astăzi, când anchetatorii au descins în casele interlopilor, se pare că nu au mai găsit pe nimeni, deși vorbim de mai multe case. O singură persoană se pare că a fost găsită într-una dintre case, conform Antena 3. 

Bărbatul, tată a doi copii minori, a fost ucis cu o pavelă

Bărbatul ucis este șofer pe microbuz, tată a doi copii minori. Se pare că el a fost ucis după ce a fost lovit în cap cu o pavelă. Intrase în conflict cu patru bărbați, cunoscuți ca făcând parte din clanul de interlopi. După ce a fost lovit, ar fi căzut ca secerat și ar fi rămas într-o baltă de sânge, la nici 500 de metri de casă. Inițial, s-a invocat un singur vinovat, când, de fapt, ar fi patru. Oamenii simpli din Bolintin Vale au ieșit în stradă, în număr mare, revoltați de faptul că interlopii sunt lăsați să-i terorizeze. 

"Era cu fratele lui şi cumnata, în microbuz. Ei au început să îl înjure, să îl scuipe şi să arunce cu bere pe el. Erau în stare de ebrietate. Pe urmă, dânsul a reuşit să îi dea jos din maşină, a închis uşa şi au început să dea cu pumnii şi cu picioarele în maşină. Acesta a constatat că avea cauciucul de pe spate tăiat, când a dat să plece de pe loc, şi a fost nevoit să oprească încă o dată. A doua oară când a oprit, aceştia au luat-o la fugă. El s-a dus după ei, a alergat aproximativ vreo 30 de metri. Apoi, unde s-a oprit dânsul, au început să îl agreseze şi să îl bată, iar unul dintre ei s-a deplasat din grup, a luat o pavelă şi i-a aruncat în cap, undeva de la patru metri, şi i-a spart cutia craniană. Atunci, a picat secerat.” a spus cumnatul șoferului. 

Vezi mai mult aici: Crima din Bolintin Vale. Primele imagini cu momentul în care bărbatul este omorât cu o piatră - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel