Întâlnire acasă la Gabriel Oprea. Ioan Rus rupe tăcerea

Ioan Rus
Ioan Rus

Întâlnirea de acasă de la Gabriel Oprea, din seara alegerilor prezidențiale din 6 decembrie 2009, ține prima pagină a ziarelor și aprinde spiritele în Parlament. Pentru prima oară, fostul ministru Ioan Rus a vorbit despre acest subiect. 

La România TV, fostul ministru de Interne a negat vehement prezența sa la respectiva întâlnire: ”Nu am fost acasă la Gabriel Oprea în seara alegerilor prezidenţiale. Doamna Kovesi nu a fost la mine acasă şi nici eu la dânsa. Nici dânsa nu a fost invitată sau neinvitată şi nici eu la dânsa, invitat sau neinvitat”.

Ioan Rus a afirmat că a fost la o cafea cu Laura Codruța Kovesi, la Bruxelles, cu ”mulţi miniştri au fost la masă”, înainte să fie ministru. 

Deși nu dă niciun verdict cu privire la comisia parlamentară privind fraudarea alegerilor prezidențiale din 2009, el susține: ”Eu cred că dacă o comisie parlamentară îşi face treaba va putea să afle adevărul dacă a fost ceva sau nu. Eu nu dau niciun verdict. Ce a fost de notorietate atunci a fost viteza cu care s-a votat la o ambasadă. Atât. Mi-e greu să cred însă că s-a furat la un asemenea nivel”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel