ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Sorina Matei și Turcescu, în delir. Radu Moraru: A făcut un mare bine

Jurnaliștii Sorina Matei, Robert Turcescu și Radu Moraru au comentat discursul președintelui Traian Băsescu după apariția înregistrărilor cu fratele său, Mircea Băsescu, discutând cu fiul lui Sandu Anghel.

ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Dacă înainte de discurs și după apariția înregistrărilor, Robert Turcescu, Dan Tapalagă și Sorina Matei au avut reacții dure la adresa lui Traian Băsescu, după conferința de presă a președintelui, cei trei au revenit la sentimente mai bune față de șeful statului și sunt de părere că acesta pune justiția înaintea familiei. Acesta este mesajul folosit de o parte a presei după ieșirea publică a lui Traian Băsescu.

ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Robert Turcescu a scris pe Facebook că Traian Băsescu "este frate cu "justiția"

VEZI ȘI: ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Tapalagă, Turcescu și Sorina Matei, reacții dure

ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Sorina Matei susține că nu avea niciun dubiu că președintele va alege justița în locul lui Mircea Băsescu.

ȘPreședintele Traian Băsescu a făcut alegerea corectă: "Între fratele meu și consolidarea Justiției, aleg consolidarea Justiției". Nu aveam niciun dubiu în acest sens", a scris ea pe Facebook.

ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Radu Muroru, care, la un moment dat s-a declarat "băsist", apoi a spus că mandatul lui Băsescu este un eșec, a revenit și el la sentimente mai bune față de șeful statului.

ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. "Dincolo de ura pe care o stirnesc cei doi in rindurile romanilor e cazul sa analizam la rece diferenta uriasa intre cei doi in privinta Justitiei. In timp ce Ponta se afiseaza cu toti penalii din PSD si cu Varanul, pe care ii apara cu tot felul de declaratii ticluite, in timp ce in biroul premierului limbricul Duicu face trafic de influenta cu seful Politiei Romane in genunchi, Presedintele Romaniei s-a lepadat de propriul frate facind un mare bine Justitiei, asa schioapa cum e ea", a spus Radu Moraru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel