Înregistrări DNA. Centrul de Resurse Juridice: Să SALVĂM instituția!

Scutaru Cristina / 13 feb 2018 / 12:17 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Directoarea executivă a Centrului de Resurse Juridice, Georgiana Iorgulescu, a reacționat după înregistrările date publicității de Antena 3 privind DNA.

Directoarea executivă a CRJ a spus că "este exact momentul în care trebuie să fim extrem de lucizi şi să ne uităm cu mare atenţie, fără să avem parti-pris-uri de o parte sau de alta a baricadei. După cum trebuie să ne învăţăm, că aşa este în democraţie, dacă o persoană este cercetată într-un dosar penal, inculpată, trimisă în judecată, nu înseamnă în mod automat că tot ceea ce spune acea persoană este mincinos, după cum o persoană aflată pe partea cealaltă nu înseamnă că spune 100% adevărul".

[citeste si]

'Să salvăm instituţia'

"Dacă lucrurile stau aşa şi s-au săvârşit aceste abuzuri, să salvăm instituţia. Avem nevoie de lupta anticorupţie, avem nevoie de curăţarea acestei ţări. Numai că o ţară nu se poate curăţa decât cu mijloace legale. Orice nelegalitate în curăţire duce la perpetuarea corupţiei într-un fel sau altul. De asta este foarte important adevărul, iar noi din păcate nu putem decât să stăm şi să aşteptăm Inspecţia Judiciară sau eventuale decizii ale ministrului Justiţiei", a mai zis Georgiana Iorgulescu pentru RFI.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26