Înregistrări Cosma- Negulescu. Portocală: ”Toader a fost un fetiș”. Cristinel Toader, declarație CUTREMURĂTOARE

Cristinel Toader
Cristinel Toader

Procurorul Mircea Negulescu, zis Portocală, a afirmat, în înregistrările prezentate la Antena 3, că ”Toader a fost un fetiș”. 

(w670)

Fostul șef al Poliției Locale Ploiești Cristinel Toader a făcut primele declarații la Antena 3. Acesta a declarat: ”Avea în cap răzbunarea față de mine pentru că nu i-am angajat-o pe persoana respectivă, de acolo a plecat tot. Dl Onea a semnat toate prostiile dlui Portocală. (...) Am stat 50 de zile în arest, spre bucuria dlui Negulescu, își freca mâinile în ziua în care m-a arestat și când m-a adus la audieri mi-a zis: `Ți-am zis, bă, că te fac`. (...) Într-o zi, am ajuns în situația să-i cer iertare pe holurile DNA. Am ajuns în situația în care mi-a spus că dacă nu-i făceam plângerea nu ajungeam unde am ajuns. (...) Am ajuns cu un dosar în instanță. Eu am o familie numeroasă, trei copii. Mulțumesc lui Dumnezeu că soția e sănătoasă, am o mamă care a avut un șoc în momentul arestării și a fost internată la Spitalul de Psihiatrie de la Brăila. Din punct de vedere al suferinței... nu doresc la nimeni să se întâmple ce mi s-a întâmplat mie”. 

”M-a umilit”

”Totul a început de la o plângere, am sesizat fapte ale lui Negulescu. Am avut curajul să sesizez aceste aspecte” a afirmat Cristinel Toader. ”M-a umilit când m-a chemat să denunț fapte ilegale ale primarului sau despre Sebastian Ghiță, unde m-a jignit de față cu polițistul Iordache, care văd că e martor la multe evenimente, din înregistrări. Mi-a spus că va avea grijă de mine, îmi va distruge cariera. Nu am cunoscut aspecte ilegale făcute de primarul municipiului Ploiești” a precizat fostul șef al Poliției Locale Ploiești. 

[citeste si]

Cristinel Toader a fost acuzat că ar fi dat subiectele pentru un concurs de intrare în Poliția Locală contra sumei de 200 de euro. Denunțul a fost făcut la un an de la angajare. ”Eu le-am făcut plângeri penale pentru inducerea în eroare a organelor de cercetare penală. De un an și jumătate nu s-a lucrat în dosar” a afirmat Cristinel Toader, cel căruia Portocală i-a dat ”daună totală”. 

În ceea ce privește denunțurile care i s-ar fi cerul, Cristinel Toader a precizat: Vlad Cosma și Sebastian Ghiță. 

”Ne mulțumim că suntem în viață, pot să am grijă de copii, nu pot decât să mă rog ca Dumnezeu să ne facă dreptate” a mai precizat fostul șef al Poliției Locale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel